DAF LF City

Az LF 7,5 tonnás City változata

Az ideális tehergépkocsi az alacsony igénybevételű városi áruterítéshez

 

Az LF 7,5 tonnás City változatának előnyei

A nagymértékű méretű városi áruterítés a lépésben haladó járműforgalommal ötvözve sajátos igényeket támaszt mind a járműkezelők és mind a tehergépkocsik számára. Ezért tervezte meg a DAF az LF City típust. Az új és hatékony, városi használatra tervezett, 3,8 literes PACCAR PX-4 motor, illetve a jármű felülmúlhatatlan manőverezhetősége és alacsony saját tömege egyedivé teszik a DAF LF típust az osztályán belül. Egy tehergépkocsi képességei egy furgon gyorsaságával ötvözve.

Mozgékonyság

A maximum 53°-os kerékelfordulási szögével az LF rendelkezik kategóriájában a legkisebb fordulókörrel. Mindezt természetesen erőfeszítés nélküli, könnyed kormányzással érheti el. Emellett az LF tökéletes egyensúlyt teremt a kompakt fülkeméret és a tágas belső fülketér között.

Könnyű csatlakoztathatóság

Az elektromos és elektronikai rendszerek könnyen a felépítmény rendszereihez csatlakoztathatók, hogy a DAF-műszerfalon megjelenő felhasználóbarát üzenetekkel megfelelő működést biztosíthassanak a járműalkalmazások számára.

Terhelhetőség

Osztályának legalacsonyabb alváztömege és a kilenc különböző, akár 5,00 méteres, választható tengelytáv lenyűgöző maximális terhelést tesz lehetővé. Ez rugalmas alapot biztosít bármilyen alkalmazáshoz.

Biztonságos

Az LF számos biztonsági funkcióval rendelhető meg: ilyen például az adaptív automatikus sebességtartás (ACC) ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszerrel és fejlett elektronikus fékrendszerrel, a járdára néző ablak és a tolatási figyelmeztető rendszer, amelyek megkönnyítik a városi környezetben való biztonságos manőverezést. Légzsák és tűzoltókészülék is rendelhető, növelve a biztonságot vészhelyzet esetén.

DAF LF City
DAF LF City

Optimális motor-lökettérfogat

A DAF LF egyik legfontosabb újítása a 3,8 literes PACCAR PX-4 motor, amely a DAF LF 7,5 tonnás változata számára érhető el. A DAF ezt a motort kifejezetten az LF City típus számára fejlesztette ki, alacsony igénybevételű városi áruterítési alkalmazásra, amelyhez optimális a 4,0 liter alatti lökettérfogatú motor.

 
DAF LF City

Jellegzetes

Vonzó kialakítású homlokfal nagy hűtőráccsal, középen elhelyezett DAF-emblémával és rengeteg szabad reklámfelülettel. A jármű belterét tágasra tervezték, a műszerfal kialakításából adódóan kényelmes ívben veszi körbe a járművezetőt. Minden kezelőszerv tökéletesen elérhető, és funkció szerint logikusan elrendezve vannak felszerelve. Elrendezésükben a fő szempont a célszerűség és az ideális munkatér kialakítása volt.

 

Kilátás

A hatalmas tükrök és ablakfelületek nagyszerű kilátást biztosítanak, és az utasoldali ajtó opcionális járdára néző ablaka tovább növeli a biztonságot, mivel segítségével a járművezető jobban látja a fülke mellett elhaladó kerékpárosokat és gyalogosokat.

DAF LF City
 
DAF LF

Intelligens

A központi kijelző a járművezetői kártya alapértelmezett nyelvén jeleníti meg az adatokat, a DAF Driver Performance Assistant funkció pedig segít a járművezetőnek a lehető leggazdaságosabb vezetési stílus alkalmazásában.

 

Könnyű be- és kiszállás

Az alacsony fülkepadló, a kényelmes fellépők, a szélesre (90 °) tárható ajtók és az ajtókilincseket tisztán tartó saroklégterelők jóvoltából könnyű a ki- és beszállás.

DAF LF City
 
DAF LF City

Robusztus

A Lexan fényszórók és az opcionális LED hátsó lámpák, a teljes mértékben horganyzott acél lökhárítók és a csúszásmentes, az ajtó nyitásakor megvilágított alumínium fellépők csökkentik a balesetek kockázatát és növelik a biztonságot.

 
 
 
 

Letöltések


DAF 3D truck configurator

DAF tehergépkocsi-konfigurátor

A hatékonyság a pontosan az Ön igényeinek megfelelő alkalmazási területre szabott tehergépkocsi kiválasztásával kezdődik. Szabja testre a fülkét, a színeket, a jármű külsejét, a hajtásláncot, az alvázat és egyéb jellemzőket a DAF 3D-s tehergépkocsi-konfigurátora segítségével.

Konfigurátor indítása