Fedezze fel a DAF-tehergépkocsijainkat

A DAF jól ismeri az üzlet minden csínját-bínját, és jól tudja, hogy a hatékonyság kiemelt szerepet játszik. Ezért ajánlunk egyéni alkalmazási igényeihez szabott, fejlett szállítási megoldásokat. Szolgáltatásaink széles választékával pedig a járművek maximális rendelkezésre állását tesszük lehetővé. Mindezek egyetlen helyen elérhetők: az Ön DAF márkakereskedőjénél.

New Generation DAF range

Új generációs DAF XG⁺, XG, XF

Fedezze fel a hosszú távú és nehéz szállításra tervezett új generációs DAF tehergépkocsikat.

New-generation-DAF-XD-cab-range

Új generációs DAF XD

Fedezze fel az új generációs DAF tehergépkocsikat áruterítő és szakipari alkalmazásokhoz.

 
New-generation-DAF-construction-range

Új generációs DAF XDC és XFC

Kifejezetten terepi és építőipari alkalmazásokra tervezve.

New Generation DAF XB

Új generációs DAF XB

Fedezze fel az új generációs DAF XB-t, a városi használatra tervezett tehergépkocsit.

 
 
DAF XB Electric

Új generációs DAF XB Electric

 Tökéletesen alkalmas a fenntartható, zéró károsanyag-kibocsátású belvárosi és regionális áruterítésre

DAF XD Electric

Új generációs DAF XD Electric

A DAF XD Electric ideális a regionális és városi áruterítéshez. Univerzális szállítási megoldás zéró károsanyag-kibocsátású alkalmazásokhoz, akár 500 km-es hatótávolsággal.

DAF XF Electric

Új generációs DAF XF Electric

A páratlan belső és külső kialakítással rendelkező DAF XF Electric kitűnő választás regionális vagy országos szállítmányozásra.

 
 
 
On-the-road-to-even-cleaner-road-transport

Alternatív üzemanyagok és hajtásláncok

Globális CO₂-kibocsátás és helyi levegőminőség – ezek mindannyiunkat érintő kérdések. Beleértve a DAF-ot is. Ezért fejlesztünk és tesztelünk számos új és meglévő technológiát, hogy utunk a még tisztább és fenntarthatóbb közúti közlekedés felé vezessen.

További tudnivalók
 

DAF-márkakereskedőink útmutatással szolgálnak 

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. DAF-márkakereskedőink ezért professzionális szolgáltatások széles választékával kínálnak teljes körű szállítmányozási megoldást, és segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő járművet és a legjobb finanszírozási lehetőséget, és megőrizni flottája tökéletes állapotát.

Javítás és karbantartás

A DAF MultiSupport olyan testre szabott javítási és karbantartási megoldást kínál, amely megakadályozza a kellemetlen meglepetéseket, ellenőrzés alatt tartja a havi költségeket, valamint biztonságos háttért nyújt a vállalatnak.

További tudnivalók

PACCAR Connect

A PACCAR Connect valós idejű adatok alapján nyílt, egyszerű és megbízható Connected Services szolgáltatásokat kínál, amelyek leegyszerűsítik az Ön tevékenységeit. A PACCAR Connect segít fokozni járműve rendelkezésre állását, csökkenteni az üzemeltetési költségeket, és optimalizálni a logisztikai hatékonyságot.

További tudnivalók

Járművezetői képzés

A DAF járművezetői akadémia segíthet a járművezetőknek a lehető legalacsonyabb üzemanyag-felhasználás elérésében és vezetési teljesítményük javításában a megfelelőség, biztonság és szállítási hatékonyság terén.

További tudnivalók

Alkatrészek és tartozékok

Az eredeti DAF alkatrészek és PACCAR motoralkatrészek mellett, PACCAR Parts több mint 80 000 univerzális TRP Truck & Trailer alkatrészt is szállít minden vontató- és pótkocsitípushoz, beleértve a műhelykészleteket is egész Európában és azon is túl.

További tudnivalók

Segítség az úton

A DAF International Truck Service (ITS) éjjel-nappal gyors és professzionális segítséget nyújt, bárhol egyen is az úton, egész Európában. Hívja a +31 40 21 43000 telefonszámot, hogy közvetlenül egy ITS kezelővel beszélhessen.

További tudnivalók

DAF-márkakereskedői hálózat

A több mint 1000 professzionális értékesítési és szervizes márkakereskedőkből álló kiterjedt hálózatunk révén mindig akad a közelben egy DAF-márkakereskedő, aki készen áll, hogy személyre szabott ajánlatokkal lássa el, és tehergépkocsijához annak teljes élettartama alatt szakértő támogatást nyújtson.

DAF márkakereskedő-kereső
 
 
BBI Plus news

Felépítmény gyártói információk

Egyszerűen elérhető, teljes körű és naprakész járműadatok és szerelési útmutatók felépítményépítő szakemberek és műhelyek számára.

DAF-components-range-wide-hr-01

DAF komponensek

Ön városi és távolsági buszokat, terepjárműveket, illetve speciális mezőgazdasági és ipari járműveket gyárt? A DAF Components ellátja Önt a szükséges összetevőkkel, például motorokkal, tengelyekkel és fülkékkel.