New Generation DAF ITOY

New Generation DAF XF, XG és XG⁺

Az új szint hatékonyság, biztonság és járművezetői kényelem terén

Fedezze fel most
 

Fedezze fel a DAF-tehergépkocsijainkat

A DAF jól ismeri az üzlet minden csínját-bínját, és jól tudja, hogy a hatékonyság kiemelt szerepet játszik. Ezért ajánlunk egyéni alkalmazási igényeihez szabott, fejlett szállítási megoldásokat. Szolgáltatásaink széles választékával pedig a járművek maximális rendelkezésre állását tesszük lehetővé. Mindezek egyetlen helyen elérhetők: az Ön DAF márkakereskedőjénél.

 
 
 
 
 
On-the-road-to-even-cleaner-road-transport

Alternatív üzemanyagok és hajtásláncok

Globális CO₂-kibocsátás és helyi levegőminőség – ezek mindannyiunkat érintő kérdések. Beleértve a DAF-ot is. Ezért fejlesztünk és tesztelünk számos új és meglévő technológiát, hogy utunk a még tisztább és fenntarthatóbb közúti közlekedés felé vezessen.

További tudnivalók
 

DAF-márkakereskedőink útmutatással szolgálnak 

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. DAF-márkakereskedőink ezért professzionális szolgáltatások széles választékával kínálnak teljes körű szállítmányozási megoldást, és segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő járművet és a legjobb finanszírozási lehetőséget, és megőrizni flottája tökéletes állapotát.

 
 
Bodybuilders-Info-header-CF-highlight-edges
Felépítmény gyártói információk

Egyszerűen elérhető, teljes körű és naprakész járműadatok és szerelési útmutatók felépítményépítő szakemberek és műhelyek számára.

DAF-Components-Bus-and-coach-Engines-
DAF komponensek

Ön városi és távolsági buszokat, terepjárműveket, illetve speciális mezőgazdasági és ipari járműveket gyárt? A DAF Components ellátja Önt a szükséges összetevőkkel, például motorokkal, tengelyekkel és fülkékkel.