A DAF Euro 6 típusválaszték

Megnövelt vezetési teljesítmény, rendkívüli üzemanyag-takarékosság és fantasztikus felépítményezőbarát tulajdonságok. Mindez piacvezető szállítmányozási hatékonyságot eredményez. Akár hosszú távú fuvarozás, áruterítés vagy építőipari alkalmazás a célja, és akár merev felépítésű járműre vagy vontatóra van szüksége kettő, három vagy négy tengellyel, DAF tehergépkocsijaink minden alkalmazáshoz a legjobb megoldást kínálják. DAF-márkakereskedője a legújabb szoftvereket felhasználva segít Önnek a kiválasztási folyamat során, hogy a jármű jellemzői pontosan az igényeknek megfelelőek legyenek.

 
 
 
 


Tökéletes szállítási hatékonyság

A DAF Transport Efficiency elgondolásával összhangban valamennyi tehergépkocsink számos innovatív megoldással rendelkezik, aminek köszönhetően a szállítmányozás eddig teljesen ismeretlen minőségűvé válik. Optimalizáltuk a hajtásláncok kialakítását. A legújabb PACCAR motorok kiváló teljesítmény- és hatékonysági mutatókkal rendelkeznek. A nagy teljesítményű sebességváltó széles választéka akadálymentes váltást és kiváló irányíthatóságot szavatol. A nagy hatékonyságú hátsó tengelyek elősegítik a hatékonyabb üzemanyag-fogyasztást. Ez is beleszámít abba, hogy a hosszú távú szállítási feladatoknál akár 7%-os üzemanyag-megtakarítás is elérhető.

Üzemanyag-fogyasztás 

7%-kal alacsonyabb
üzemanyag-fogyasztás

Rakománysúly 

Legfeljebb 100 kg-ig
nagyobb rakománysúly

A járművezető kényelme 

Kiváló
a járművezetői kényelem terén

Jármű elérhetősége 

Kiemelkedő megbízhatóság

 
 

DAF-márkakereskedőink útmutatással szolgálnak 

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. DAF-márkakereskedőink ezért professzionális szolgáltatások széles választékával kínálnak teljes körű szállítmányozási megoldást, és segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő járművet és a legjobb finanszírozási lehetőséget, és megőrizni flottája tökéletes állapotát.

DAF Connect visual

Connected szolgáltatások

A DAF Connect flottakezelő platform segítségével valós idejű betekintést nyerhet járművezetői, járművei és logisztikai folyamatainak teljesítményébe. Az év 365 napján, napi 24 órában online elérhető információk segítenek megnövelni a járműkihasználtságot, csökkenteni üzemeltetési költségeit, és optimalizálni logisztikai hatékonyságát.

További tudnivalók