Van-de-brug-header-truck
Van-de-brug-header-owner

Van de Brug Int. Tanktransport BV

Nagy előrelépést tettünk az üzemanyag-fogyasztás terén. Az előző, Euro 6-os generációs és a jelenlegi gépjárműveket összehasonlítva 7–8%-os üzemanyag-megtakarítást láthatunk. A saját szemünkkel láttuk az adatokat.

 

Az új CF és XF magasra teszi a mércét

A tartálykocsi-szakértő Van de Brug Int. Tanktransport BV már 55 éve szállít növényi alapú és állati eredetű olajokat és zsírokat Európa-szerte. A kék-fehér flotta legtöbb járműve DAF márkájú. „Stratégiai döntés volt” – mondja Evert van de Brug társtulajdonos. „A járművek minősége és a szolgáltatás páratlan. A DAF tényleg magasra teszi a mércét a CF és az XF új generációjával.”

 

 

Evert van de Brug – társtulajdonos

Amikor a DAF piacra dobta az új CF és XF típust, azt ígérték, 7%-os üzemanyag-megtakarítás is elérhető velük. Természetesen a Van de Brug kíváncsi volt, hogy a DAF képes-e megtartani az ígéretét.

 

Van de Brug: „A válaszom egyszerűen: Igen, határozottan! Őszintén bevallom, mind eléggé kétkelkedőek voltunk, de a számok nem hazudnak. Az előző generációhoz képest minimális erőbefektetéssel sikerült elérnünk hét-nyolc százalékos megtakarítást. Ez elég komoly javulás, főleg ha figyelembe vesszük, hogy tehergépkocsijaink 110 000 – 150 000 kilométert tesznek meg évente.”

 

A vállalat minden járművezetője holland, és egyikük sem érzi úgy, hogy „gazdaságos járművet” vezetnek. Peter Kreuk, a tapasztalt sofőr lelkesen beszél a új CF-jéről. „Simán lehet váltani, remekül gyorsul, és a hajtáslánc sem húzódik össze, ahogy a folyadék mozog a tartályokban: egyszerűen fenntartja a fordulatszámot. Ezért nagyszerű vezetni ezt a járművet. Ráadásul az ülések csodálatosak, a fülke hihetetlenül fényűző, és remek ágy van benne. Az ember kipihentnek érzi magát, amikor felkel. Nagyon büszke vagyok rá!”

 
 
Van-de-brug-evert-van-de-brug
 
 
Van-de-brug-Peter-kreuk
 

Peter Kreuk – járművezető

Peter Kreuk: „Ami minket illet, az új CF és XF joggal kapta meg az „Év nemzetközi tehergépkocsija 2018” címet. Egyszerűen csúcskategóriás tehergépkocsik, amik minden kívánságunkat teljesítik.”

Látogassa meg a Van de Brug Int. Tanktransport BV weboldalát!