DAF LF

A tökéletes alap, amelyre építhet

Alacsony saját tömegének és magas teherbírásának köszönhetően a DAF LF kategóriavezetővé vált, ami tiszta hasznot jelent a vállalat számára. Modern, erős és könnyű alvázával az LF a robusztusság és rugalmasság terén sem köt kompromisszumokat.

 

Teljes mértékben optimalizált felfüggesztés

A DAF LF rendkívül kényelmes vezetési élményt nyújt a járművezetőknek. Az első felfüggesztést úgy optimalizáltuk, hogy megteremtse a csillapítás, az oldalirányú stabilitás és a merevség tökéletes egyensúlyát. Az elülső tengelyek (3,6-től 7,5 tonnáig) bőséges teherbírást biztosítva előzik meg a túlterhelést a terhelés csökkentésével. Verhetetlen fordulékonysága pedig annak köszönhető, hogy kategóriájában a legkisebb fordulókörrel rendelkezik.

Nagy teljesítményű tengelyek

A különböző hátsó tengelyek és differenciálművek széles választékának köszönhetően minden alkalmazáshoz kapható ideális LF jármű. A tengelyeket a csúcsminőség, a hosszú üzemélettartam és a maximális vezetési kényelem szem előtt tartásával fejlesztettük ki a legkönnyebb, 5 tonnás SR 5.10 tengelytől egészen az extra teherbírásra képes 13 tonnás SR1344 hátsó tengelyig a 19 tonnás LF járműveken. Differenciálzár opcióként szinte az összes tengelyváltozathoz kapható a maximális vonóerő és járművezérlés érdekében, bármilyenek legyenek is a körülmények.

 

Még nagyobb teherbírás

Az alvázhosszúságok és a tengelytávok széles választékának köszönhetően az LF kategóriájának legnagyobb teherbírásával rendelkezik. A DAF LF járművek esetében a tengelytávokat egészen 6,90 méterig növeltük. Ennek eredményeként lehetővé válik a 9 méternél hosszabb rakományhossz, biztosítva ezzel a tehergépkocsi még nagyobb rakománykapacitását. A hosszabb tengelytávoknak köszönhetően a jármű akár 1240 liter üzemanyagtartály-kapacitással is rendelkezhet, amire kategóriájában eddig még nem volt példa. A DAF LF így még nagyobb hatósugárral rendelkezik, és a járművezető ott tankolhat újra, ahol a legalacsonyabb az üzemanyag ára.

Kivételes felépítményépítő-barát kivitel

A DAF LF olyan újításokat is tartalmaz, amelyek nagymértékben fokozzák a felépítményépítő-barát jelleget. Ezek közé tartoznak például az új, gyári felépítményrögzítő modul (BAM) programok, amelyek a dobozos felépítmények, hátsó emelők, billenőplatók, daruk és más berendezések gyors és egyszerű felszerelését teszik lehetővé. Ezenkívül a több tengelytáv-hátsó túlnyúlás kombináció még nagyobb rugalmasságot biztosít, ami lehetővé teszi, hogy az alvázat már a gyártáskor úgy konfigurálják, hogy készen álljon a karosszériák és felépítmények összes típusának fogadására.

 

 

A DAF LF részletesebben


DAF LF exterior

Külső kialakítás

Fantasztikus külső formatervezése erőteljes és barátságos megjelenést kölcsönöz a DAF LF-nek, így a tehergépkocsi kitűnő reklámja lehet cégének.

DAF LF

Tökéletes munkakörnyezet

Amint beszáll a fülkébe, a járművezető máris a DAF LF kényelmének, a felhasználóbarát környezetének és biztonságának legmagasabb szintjét élvezheti.

DAF LF

Hajtáslánc

A DAF LF a motorok, sebességváltók és hátsó tengelyáttételi arányok különleges választékát kínálja, hogy Ön garantáltan a legjobb tehergépkocsit kapja a munkájára.