Parts supply DAF dealer

Mindig a megfelelő alkatrész 24 órán belül

 

Ha saját műhelye van, DAF-márkakereskedéseink gyakorlott munkatársai segítenek a megfelelő alkatrészek megtalálásában. A DAF-alkatrészeken kívül DAF-márkakereskedője több mint 80 000 TRP alkatrészt kínál bármilyen márkájú tehergépkocsihoz, pótkocsihoz, hátsó emelőhöz és felépítményhez, és műhelyben használatos eszközöket is forgalmaz.

 
Parts-websjop-Special-offers-
Eredeti alkatrészek

Az eredeti DAF alkatrészek a legújabb technológiák és első osztályú alapanyagok felhasználásával készülnek. Az alkatrészeket kifejezetten az Ön DAF-tehergépkocsijához tervezik, így megbízhatóan és tökéletesen együttműködnek járművével. Ráadásul teljes körű DAF-garanciával rendelkeznek.

DAF-parts-Webshop-header
Eredeti DAF cserealkatrészek

Adja le régi alkatrészét, és kapjon helyette felújítottat. Ez a megoldás az ár és a környezeti fenntarthatóság szempontjából is kedvezőbb, mint az új alkatrészek vásárlása. A felújított alkatrészek teljes körű tesztelésen esnek át, és minőségük garantáltan megegyezik az új alkatrészekével.

TRP-Truck-Trailer-parts-Cover
TRP-alkatrészek

A TRP-vel alkatrészek széles választékát kínáljuk minden tehergépkocsi és pótkocsi márkához, típustól és kortól függetlenül. Így valóban minden szolgáltatást egy helyen vehet igénybe egyetlen kapcsolattartó személyen keresztül, egyetlen látogatással és egyetlen számlával. Európában több mint 1 000 értékesítési pontot működtetünk.