Rexwinkel

Ruud Rexwinkel

„Leírhatatlanul büszke vagyok a DAF XF 90th Anniversary Edition tehergépkocsimra”

 

„Mindent a szemnek”

 

250 modell. Összesen ennyit gyártottak az XF típus 90. évfordulójára készült DAF XF 90th Anniversary Edition-ből. Az exkluzivitás garantált, főleg, ha valaki a 007-es számot választja. A szabadúszó járművezető, Ruud Rexwinkel az utak királyának érzi magát az elképesztően pazar évfordulós tehergépkocsijában. Ruud szabadúszó járművezető, akit legtöbbször egy DAF kormánya mögött lehet megtalálni. „Általában szállítókonténereket fuvarozok Rotterdamból Párizsba, vagy a maasdijki gyümölcselosztó-központba” – mondja Ruud. „Szeretem a kényelmet, ezért vezetek DAF-ot. Jobban alszom a DAF-ágyban, mint a sajátomban otthon.”

Ruud évente akár 130 000 kilométert is vezet, és az előző DAF-jában már 770 000 kilométer volt, mire lecserélte. „Őszintén szólva, nem is kellett volna lecserélni, még mindig tökéletesen működött” – meséli. „De egyszerűen nem tudtam ellenállni ennek a mesés, évfordulós modellnek.””

És nehéz is lenne vitatkozni vele: különleges és pazar felszereltségével, az exkluzív, sávos díszekkel és a kifinomult mintákkal az XF 90th Anniversary Edition igazán szemrevaló. A történelmi DAF-logó ott csillog a jármű elején, és a belső tér számos vonása is az ikonikus arculatot tükrözi.

A Ruud által kiválasztott szám, a 007, a fülke belső terében és a speciálisan megvilágított DAF-logó tábláján is megjelenik. „Azonnal a 007 ugrott be” – mondja Ruud. „Híres szám, ami fiatalkorom emlékeit idézi. Végül is, ki ne akart volna James Bond lenni kölyökkorában?” Ruud azóta azt is felíratta a tehergépkocsijára, hogy „Mindent a szemnek”. „Leírhatatlanul büszke vagyok erre a tehergépkocsira” – fejezi be lelkesen Ruud.

Rexwinkel
 
ProudDAF
 

 

Más történetek: