DAF Connect visual

DAF Connect

A DAF Connect egy, a flotta teljesítményének megfigyelésére szolgáló, mindig és bárhonnan elérhető rendszer.

 

Nagyobb rálátással a nagyobb nyereségért 

 

A DAF Connect egy, a flotta teljesítményének megfigyelésére szolgáló, mindig és bárhonnan elérhető rendszer.

Ennek az intelligens és felhasználóbarát rendszernek a segítségével ellenőrzés alatt tarthatja logisztikai folyamatait, és a legjobbat hozhatja ki munkavállalóiból és járműveiből. A DAF Connect naprakész adatokat szolgáltat a járművezetőkről, a tehergépkocsikról és a logisztikai folyamatokról. Ezekkel a teljesítményadatokkal növelheti a járművek rendelkezésre állását, csökkentheti az üzemeltetési költségeket, és optimalizálhatja a logisztika hatékonyságát.

 
DAF Connect App

Bemutatjuk a DAF Connect alkalmazást

A DAF Connect alkalmazás a DAF flottakezelő platformjának legújabb kiegészítője. Ez a vadonatúj alkalmazás a hatékony üzemanyag-felhasználással ismerteti meg a járművezetőket mobiltelefonjukon keresztül, miközben az online portál valós idejű betekintést nyújt a járművezetők, a járművek és a logisztikai folyamatok hosszú távú teljesítményébe. Minden megtekinthető a műszerfalon, azonnali tippeket adva a járművezetőnek a hatékonyabb vezetésre vonatkozóan. Mivel az alkalmazás a járművezető Eco Score kártyájával van összekapcsolva, állandó hozzáféréssel rendelkezik saját teljesítményadataihoz. Az alkalmazás emellett kétirányú kommunikációt is lehetővé tesz a járművezetők, a tervezők és flottatulajdonosok között. 

Kezdje használni a ‘DAF Connect alkalmazást’ még ma! 

       

 
 

További információkért forduljon a DAF Connect részleghez.

Vegye fel a kapcsolatot részlegünkkel, ha kérdései vannak a DAF Connect rendszerrel kapcsolatban. Küldje be kérdéseit az információkérő űrlappal.

Bővebb tájékoztatás a DAF Connect rendszerrel kapcsolatban
 
DAF Connect Contact person
 
 

Megfigyelés

A DAF Connect valós idejű áttekintést nyújt Önnek járművezetőjének teljesítményéről, valamint járműve állapotáról és teljesítményéről a világon bárhol és bármikor. Ehhez mindössze egy PC-re vagy laptopra van szüksége. 

Lépjen előre

A DAF Connect rendszer térképen leköveti járműveinek aktuális helyzetét, és áttekintést nyújt Önnek a teljesítményekről és a megtett útvonalakról. Egy pillanat alatt megtekintheti az összes indulási és érkezési időpontot, ami lehetővé teszi Önnek, hogy optimalizálja járműveinek felhasználását, és ezáltal cége termelékenységét. 

 

Előrelátás

A DAF Connect rendszer által szolgáltatott adatok alapján a karbantartást még pontosabban rá lehet szabni az Ön flottájára és üzleti modelljére. DAF-márkakereskedője proaktív módon segíti Önt a karbantartási és a javítási munkák ütemezésében és elvégzésében, az Ön számára kényelmes időpontokban.

 
DAF-connect-infographic-02

A DAF Connect rendszer részletes bemutatása

 

 

A DAF Connect egy, a járművek rendelkezésének növelésére, az üzemeltetési költségek csökkentésére, a logisztika hatékonyságának javítására és a rugalmasság maximalizálására szolgáló rendszer. A DAF Connect portál a flotta méretétől függetlenül közvetlenül a vállalkozás számára fontos adatokat jeleníti meg.

A megfelelő opciót kiválasztva 36 havi hozzáférést kap a DAF Connect portálhoz, amelyen a munka megkezdéséhez számos modul megtalálható.

 

 
DAF-connect-sales-advice-icon
Műszerfal

A flottakezelő rendszer valós idejű adatokat gyűjt össze, és az adatokat az Interneten keresztül átlátható és felhasználóbarát műszerfalon jeleníti meg, amelyet az Önnek fontos modulokat kiválasztva testre szabhat.

DAF-connect-lower-fuel-consumption-icon
Üzemanyag-jelentések

A Járművezetői jelentés és a Járműjelentés modul révén folyamatosan áttekintheti a sofőr vezetési stílusát és a tehergépkocsi üzemanyag-fogyasztását.

DAF-connect-higher-return-per-kilometre-icon
Eco Score kártya

Az egyes járművezetők teljesítményének kiértékelése leegyszerűsödött; az ECO Score kártya segítségével részletesen összehasonlíthatja a vezetési stílust a megfigyelés célértékeivel.

DAF-Connect-Alert
Riasztások

Egy adott járművezetővel vagy járművel kapcsolatos előre meghatározott események, például sebességgel, útvonallal, helyzettel és üzemanyag-fogyasztással kapcsolatos eltérés bekövetkezése esetén valós idejű jelentéseket kap.

DAF-connect-needs-lower-operational-costs-icon
Üzemanyagszint eltérése

A cél az, hogy ellenőrzés alatt tartsa az üzemanyag-fogyasztást, és maximalizálja a kilométerenkénti profitot. Ha egy adott tehergépkocsi üzemanyagtartályában lévő üzemanyag szintje eltér az előrejelzett értéktől, akár pozitív, akár negatív irányban, a DAF Connect értesíti erről.

DAF-connect-higher-vehicle-availability-icon
Járműállapot

Annak érdekében, hogy a flotta mindig a lehető legjobb állapotban legyen, azonnali frissítéseket kap az esetleges eltérésekről.

DAF-connect-connect_icon
Remote Tacho Download

A DAF Trucks a következő új funkciót vezeti be a DAF Connect flottakezelő felületén: Remote Tacho Download (Tachográf távletöltés). Az új lehetőség segítségével a szállítmányozási üzemeltetők az interneten keresztül, valós időben kiolvashatják, tárolhatják és elemezhetik a járművezetői kártyák és tachográfok memóriáját. A Remote Tacho Download (Tachográf távletöltés) segítségével az üzemeltetők pontos tachográf adminisztrációs rendszert tarthatnak fenn, és jelentős időt takaríthatnak meg.

 
DAF-connect-optimised-logistical-efficiency-icon
Webáruház

A DAF Connect webáruházban havi vagy éves előfizetéssel rendelheti meg a DAF Data Pack adatcsomagokat. Az előfizetéssel DAF Connect-adatokkal bővítheti ki saját logisztikai folyamatainak adatait, például a járművek elérhetőségével, üzemanyag-fogyasztással és vezetési jellemzőkkel, ráadásul a más gyártók rendszereiből származó adatokat is integrálhatja.

 

Vélemények a DAF Connect szolgáltatásról

Ügyfelek a DAF Connect flottakezelő rendszerről: 

 

DAF Connect webáruház

Kezelje előfizetéseit egyetlen kattintással

A DAF Connect portál új funkciója egy webáruház, melynek segítségével egyetlen kattintással kezelheti DAF Connect előfizetéseit. Ennek eredményeként a szerződések további szolgáltatásokkal bővíthetők az interneten keresztül, ami még tovább javítja a felhasználóbarát jelleget és a hatékonyságot. A portálon keresztül a DAF Connect külső felek által készített alkalmazásai is gyorsan beszerezhetők.

 

További tudnivalók a DAF Connect webáruházról
 
Fleet manager

Tehergépkocsijai adatai saját megoldásában?

A DAF Connect nyílt rendszerét úgy alakították ki, hogy nevéhez méltóan működjön (a connect jelentése csatlakozás). Flottája a kapcsolódó adatokat egy központi adatbázison keresztül biztosítja, így a DAF Connect rendszert tökéletesen integrálhatja meglévő flottakezelési megoldásaiba.

Az adatok az rFMS szabványnak megfelelő formában érhetőek el; ez egy ACEA ipari szabvány, amely leegyszerűsíti az adatok rögzített formátumban való megosztását meglévő alkalmazásaival. Emiatt a nyílt rendszer vegyes flottához is megfelelő — ez jó hír, ha már valamilyen flottakezelő rendszerbe pénzt invesztált, de fel kívánja használni a gyártói adatokat is. A rendszer egyedülálló rugalmasságot biztosít, és ezt jelenti a DAF szállítási hatékonyság: minden akadályt elhárítunk a legmagasabb kilométerenkénti profit elérésének útjából.

Hozzáférés kérése a DAF Connect portálhoz