Amikor a dimenziók teret kapnak, valami különleges születik

 

Az Európai Bizottság új, tömegekre és méretekre vonatkozó előírásokat vezetett be azzal a céllal, hogy nagyobb teret adjon a károsanyag-kibocsátás csökkentésének (CO2), a közlekedés biztonságnak és a járművezetői kényelemnek. Az európai tehergépkocsi-gyártók közül elsőként a DAF mutatja be az igazán vonzó megjelenésű és rendkívül áramvonalas tehergépkocsik új generációját, amelynek tervezése során maximálisan kihasználták az új előírások nyújtotta lehetőségeket.

A piacot átformáló, New Generation DAF-modellek ötvözik a kategóriavezető hatékonyságot, biztonságot és járművezetői kényelmet. Ezért nyerték el ‘A 2022-es év nemzetközi tehergépkocsija’ címet, a tehergépkocsi-gyártó iparág legrangosabb elismerését.

 

ITOY logo
 
 

Nagy, nagyobb, legnagyobb

A DAF bemutatja a távolsági fuvarozásra tervezett és nehéz tehergépkocsik új sorozatát, az XF, XG és XG+ modelleket, amelyek készen állnak a jövő kihívásaira. A tömegekre és méretekre vonatkozó új európai előírások által kínált lehetőségek teljes mértékű kihasználása mellett mindegyik fülkeváltozat vonzó megjelenésű és rendkívül áramvonalas kialakítású. Ezen kívül hatalmas belső térrel rendelkeznek, amely hozzájárul a páratlan járművezetői kényelemhez.

 
 
Transport-Efficiency-lower-fuel-consumption-rgb-outline-blue

10%

alacsonyabb üzemanyag-            fogyasztás

DAF Driver truck

12.5

m³-es fülke

Transport-Efficiency-higher-vehicle-availability-rgb-outline-blue

200000

km-es szervizintervallum

 
 
ITOY-award-line-up-2023
Virtual Experience banner

Virtuális DAF-élmény

Fedezze fel a New Generation DAF-tehergépkocsikat, vegyen részt egy virtuális tesztvezetésen, és tekintse meg a virtuális DAF-élmény által kínált számos lehetőséget!

Látogasson el ide:
 

Fejlesztési szempontok

A New Generation DAF-járművek teljes mértékben megfelelnek az EU tömegekre és méretekre vonatkozó új előírásainak. Fejlesztésük során a gyártó elsősorban arra összpontosított, hogy olyan új modellekkel jelenjen meg a piacon, amelyek iparágvezető szerepet töltenek be a hatékonyság, biztonság és járművezetői kényelem terén.

 
AR-app-visual

Ismerje meg az új generációs DAF-ot a kiterjesztett valóságban!

További tudnivalók a YouTube-on

Az alkalmazás letöltése

Töltse le az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból most!

App Store Google Play

 
 
 

Készen állunk a jövő kihívásaira

 A világ folyamatosan változik. A klímaváltozás miatt csökkenteni kell a CO2-kibocsátást, hogy ezáltal javuljon a városok levegőminősége, és a közlekedésbiztonság növelésének igénye – különös tekintettel a veszélyeztetett közlekedőkre – kéz a kézben jár azzal, hogy hiány van járművezetőkből és ki kell elégíteni a jó és szakképzett járművezetők igényeit.

A DAF válasza erre a távolsági fuvarozásra használt járművek teljes sorozata, a New Generation XF, XG és XGmodellek,’ amelyekkel a cég a szállítási hatékonyság és biztonság, illetve a járművezetői kényelem új korszakát nyitja meg. A New Generation DAF modell teljesen új és rendkívül energiahatékony járműplatformot képvisel, amely készen áll az új energiahordozók használatára, a legmodernebb dízelmotorok pedig felkészültek a legújabb generációs bioüzemanyagokra és a jövő megújuló energiaforrásaira is.

 

 

 
DAF XF H2 Innovation Truck

Truck Innovation Award 2022

Az alternatív hajtásláncok új generációjának egyik kiváló példája a jelenleg a DAF fejlesztése alatt álló új, hidrogén belső égésű motortechnológiával ellátott XF H₂ innovációs tehergépkocsi, amely elnyerte a megtisztelő „Truck Innovation Award 2022” díjat.