Parts-Webshop-Special-offers-3840x866px

Alkatrészek és tartozékok

Alkatrészeket vagy tartozékokat keres a tehergépkocsijához? Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége van. Az alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk különböző árkategóriákban. Ezen az oldalon további részleteket olvashat az Ön számára rendelkezésre álló lehetőségekről.

Alkatrészekre van szüksége? 
 
Parts-websjop-Special-offers-

Eredeti alkatrészek

Az eredeti DAF alkatrészek a legújabb technológiák és első osztályú alapanyagok felhasználásával készülnek. Az alkatrészeket kifejezetten az Ön DAF-tehergépkocsijához tervezik, így megbízhatóan és tökéletesen együttműködnek járművével. Ráadásul teljes körű DAF-garanciával rendelkeznek.

DAF-parts-Webshop-header

Eredeti DAF cserealkatrészek

Adja le régi alkatrészét, és kapjon helyette felújítottat. Ez a megoldás az ár és a környezeti fenntarthatóság szempontjából is kedvezőbb, mint az új alkatrészek vásárlása. A felújított alkatrészek teljes körű tesztelésen esnek át, és minőségük garantáltan megegyezik az új alkatrészekével.

TRP-Truck-Trailer-parts-Cover

TRP-alkatrészek

A TRP-vel alkatrészek széles választékát kínáljuk minden tehergépkocsi és pótkocsi márkához, típustól és kortól függetlenül. Így valóban minden szolgáltatást egy helyen vehet igénybe egyetlen kapcsolattartó személyen keresztül, egyetlen látogatással és egyetlen számlával. Európában több mint 1 000 értékesítési pontot működtetünk.