A legjobb terep teljesítményre optimalizálva

Az építőiparban dolgozó szállítmányozók speciális igényeinek optimális kielégítésére szánt DAF XDC és XFC egyszeres vagy kettős hajtással is kapható, és a legnehezebb körülmények között és a legnagyobb terhelés mellett is használható. A 10,8 literes PACCAR MX-11 motorral szerelt új generációs XDC és a 10,8 literes PACCAR MX-11 és 12,9 literes PACCAR MX-13 motorral szerelt XFC a kis menetkész tömegnek köszönhetően nagy rakománysúlyt kínál. A tehergépkocsik nagy terepszöget és hasmagasságot biztosítanak, egyedi külső kialakításúak, robusztus lökhárítóval és hűtőráccsal, valamint acél hűtővédő lemezzel rendelkeznek. A TraXon automata sebességváltó speciális szoftverbeállításokkal is elérhető, ezért mind közúton, mind terepen kiváló vezetési viselkedést nyújt.

 
 

Ikertengelyek széles választéka

A DAF a kiváló tapadás érdekében - nehéz körülmények között is - az XDC és XFC tehergépkocsijait kettős meghajtású, alacsony karbantartási igényű ikertengelyek nagy választékával kínálja:

  • Az egyfokozatú lassító áttétellel (SR1132T), laprugós felfüggesztéssel és tárcsa- vagy dobfékkel rendelkező 19 tonnás könnyű ikertengelytől kezdve, az egyfokozatú lassító áttétellel, tárcsafékkel és légrugós felfüggesztéssel rendelkező 21 és 26 tonnás változatig (SR1360T).
  • Nagy igénybevételhez és terepalkalmazásokhoz a 21 és 26 tonnás ikertengely kerékagy-áttétellel is kapható (HR1670T).
  • Az ikertengelyek 3,46:1 és 7,21:1 közötti áttételi arányú hátsótengely-opciók széles választékával kaphatók, hogy a műszaki jellemzőket tökéletesen az adott feladathoz lehessen igazítani.
 
 

Betonkeverő

Az új generációs DAF XDC/XFC betonkeverőnél a könnyű járműalváz erőteljes megjelenésű fülkeszerkezettel párosul, hogy nagy rakománysúlyt és maximális üzemidőt biztosítson. Emellett az optimalizált hajtásláncok még nehéz terepen is a lehető legegyenletesebb haladást biztosítják.

• Kiváló tapadás nehéz terepen
• Alacsony alváztömeg a maximális rakománysúlyért
• Robusztus, 3 részes acél lökhárító

 
New-Generation-DAF-XF-concrete-mixer
 
New-Generation-DAF-XF-tipper

Billenőplatós

A rendkívüli teherbírású alváznak, a 3 részes lökhárítónak és a nagy teljesítményű hajtásláncnak köszönhetően az új generációs DAF XDC/XFC billenőplatós felépítményekhez készült, és a legnehezebb terepi feladatokhoz is megfelel.

• Rendkívül robusztus
• Kiváló terepképességek
• Magas maximális rakománysúly

 
 
 

Építőipari stílus

A kifejezetten terep- és építőipari alkalmazásokhoz tervezett XDC és XFC egyaránt 3 részes, robusztus acél lökhárítóval, hűtővédő elemmel, integrált ködlámpákkal és nagyobb hasmagassággal rendelkezik. Emellett a masszív első vonalvezetés még jobban kiemeli ezen járművek páratlan teherbírását. A nehéz körülmények közötti használat praktikus megközelítése a belső térre is vonatkozik, a rendkívül tartós vinil felületeknek és a vezetékes felépítményező kapcsolókra való előkészítésnek köszönhetően a felépítmény elkészítése után is megőrizhető a prémium belső érzet.

 
New Generation-DAF-XD-8x4-Extra-Robust
 

Ideális keresztezés: XD és XF Extra Robust változat

Teljesen új az „XD Extra Robust” és az „XF Extra Robust”. A sorozat az XDC és XFC fülkéit közúti alvázzal kombinálja. Ez a tökéletes megoldás az építőipari és a közműszolgáltatási szegmens azon szereplői számára, akiknek fontos a legkisebb sérülékenység, de nem igényelnek teljeskörű terepképességeket. A robusztus első kivitel és a kiemelkedő, magasan elhelyezett lökhárító mellett mindig ott van a szépen beépített, első aláfutásvédelem, és ez a tehergépkocsi-alvázak és vontatók minden XD és XF konfigurációjához elérhető.

 

Horgos konténeremelő

A horgos emelőrendszerrel felszerelt, új generációs DAF XD/XF robusztus kivitelű, 3 részes lökhárítóval és alvázzal rendelkezik. A nagy teljesítményű hajtásláncok optimális jármű-használhatóságot és üzemidőt biztosítanak bármilyen környezetben és helyzetben.

• Nagy rakománysúly
• Strapabíró és stabil váz
• Kiváló kezelhetőség terepen

 
New-Generation-DAF-XD-hooklift
 
New-Generation-DAF-XD-semiOffroad-skiploader

Lapos platós daruval

Az építőanyagok szűk helyre szállítására ideális, új generációs, daruval felszerelt DAF XD/XF lapos platós jármű maximális manőverezhetőséget, valamint nagy teherbírású alvázat biztosít a nagyobb rakománysúlyért. A rendkívül sokoldalú használatra tervezett daru a fülke mögé vagy az alváz hátsó részére helyezhető, illetve testre szabott megoldás kialakítható.

• 10 tonna terhelésre alkalmas első tengellyel kapható
• Rendkívül kicsi fordulókör
• Robusztus kivitelű, 3 részes acél lökhárító

 
Chassis

Kiváló felépítményezhetőség

A felépítmények hatékony felszereléséhez az új generációs DAF tehergépkocsik gyárilag a felépítményrögzítő modulok teljes választékával kaphatók. A felépítménybarát kialakításért a tehergépkocsik nagy teljesítményű motor-, sebességváltó- és lendkerék-mellékhajtások széles választékával is rendelhetők. Az alváz alkatrészeinek, például az EAS, az akkumulátorház, az AdBlue® és az üzemanyagtartályok elrendezése az optimális hatékonyság miatt rugalmas. Emellett az új generációs tehergépkocsik számos opciót kínálnak a berendezések fülkéből vezérléséhez, analóg módon, a CAN-buszon keresztül vagy a MUX-kapcsolók használatával.

 
Plug-and-play-display

Plug & Play csatlakoztatás 

Az új generációs sorozat bevezetésével a DAF egész Európában megerősítette együttműködését a felépítménygyártókkal. Az eredmény egy rugalmas folyamat, ahol a kívánt specifikáció egy kattintással elérhető. Ez nemcsak az alváz és a felépítmény könnyű illesztését biztosítja, hanem szoftverintegrációt is kínál a DAF-márkakereskedő, a felépítménygyártó és Ön, mint ügyfél közötti adatmegosztás és kommunikáció megkönnyítéséhez. Teljeskörű irányítás a műszerfali kezelőszervekkel és a digitális kijelzőn megjelenő tájékoztató szimbólumok széles skálájával. Mindez egyszerűsített folyamatot eredményez, és a tökéletes DAF jármű garantált leszállítását teszi lehetővé.

 
 
ConstructionBanner3840x1300042

Virtuális DAF-élmény

Fedezze fel az új generációs DAF XDC és XFC típust, vegyen részt egy virtuális tesztvezetésen, és tekintse meg a virtuális DAF-élmény által kínált számos lehetőséget!

Látogasson el ide: