Repair-and-Maintenance-interiorfilter-replace

DAF MULTISUPPORT

Több, mint egyszerű javítás és karbantartás

Testre szabott javítási és karbantartási megoldások. A szállítmányozási szegmensben minden eszköz a termelékenység maximalizálását és a költségek minimalizálását, vagyis a lehető legmagasabb tonnánkénti/kilométerenkénti profitot célozza. A DAF MultiSupport olyan testre szabott javítási és karbantartási megoldást kínál, amely megakadályozza a kellemetlen meglepetéseket, ellenőrzés alatt tartja a havi költségeket, valamint biztonságos háttért nyújt a vállalatnak.

 

Bővebb tájékoztatás az előnyökről

Miért válassza a DAF MultiSupport szolgáltatást

 

A DAF MultiSupport javítási és karbantartási szolgáltatáscsomagok választékát kínálja, az üzemidő növelése, a költségek szabályozása és a kockázatok csökkentése érdekében. Ön dönt a szolgáltatás szintjéről, így lehetősége van azt kiterjeszteni a pótkocsi-felszerelésre és/vagy szerkezetre.
Rugalmas belföldi és külföldi lefedettséget biztosít, ami tökéletesen karbantartott flottát és maximális járműkihasználtságot garantál. Ugyanilyen fontos, hogy Ön teljes mértékben saját üzleti tevékenységére összpontosíthat.

 
 
DAF Dealer locator sales advice

12.500

ügyfél

DAF Driver dealer locations

1.000

márkakereskedői telephely

DAF connect higher return per kilometre

20

millió kilométer naponta

 
 

Rugalmas csomagok fix áron

A DAF MultiSupport segít még többet kihozni a flottájából. Csomagjaink személyre szabott szervizmegoldást kínálnak minden járműalkalmazás számára, maximálisan 8 évre terjedően.

Care⁺ Xtra care Flex care Full care
Karbantartás
R&M Service Planner
Hajtásláncon végzett javítások
Nem hajtásláncon végzett javítások
Kopásjavítások
Meghibásodási segélynyújtás
Uptime plus
Jogszabályban előírt vizsgálatok
Connected Services szolgáltatások
Customer Notifications
Jelentések
Egyéb termékek

Standard

Optional

 
Ismertető letöltése
 
 

Az előnyök

 • Teljes pénzügyi kiszámíthatóság
 • Magasabb maradványérték
 • Gondtalan tulajdonlás
 • Idő, munka és pénz megtakarítása
 • Maximális üzemidő és optimális járműteljesítmény
 • Magasan képzett DAF szerelők dolgoznak; szakértői tanácsot, szolgáltatást és támogatást biztosítva
 • Gondtalanul összpontosíthat alapvető üzleti tevékenységére
 • Járművei mindig kifogástalan állapotban lesznek
 • Csökkentjük a teljes tulajdonlási költségét!
 
 
 
 
DAF-MultiSupport-visual-Shot_0010_030_210506

Proaktív karbantartás

Maximalizálja az üzemidőt a gyors, átfogó karbantartással A DAF R&M szerviztervezője a járművek karbantartásának proaktív tervezésével veszi ki a munkát az Ön kezéből. A márkakereskedő a valós idejű járműadatok alapján felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy szervizlátogatást ütemezzen, amikor járműve szervizelést igényel. Biztosítjuk, hogy járművei a lehető legjobb állapotban legyenek, miközben Ön a vállalkozása további optimalizálására összpontosíthat.

 

Álljon gyorsabban útra készen

A DAF MultiSupport Uptime Plus az optimális járműteljesítményt ötvözi a DAF nemzetközi szervizhálózata (ITS) által ellátott, lehető legátfogóbb autómentő szolgálattal.

Amit az Uptime Plus kínál

 • A DAF nemzetközi szervizhálózata (ITS) gondoskodik Önről meghibásodás esetén
 • Gyors, megbízható, napi 24 órás segélyszolgálat a hét minden napján, 1 000 DAF-márkakereskedővel
 • A tehergépkocsi 8 órán belül ismét útra kész
  Cserejármű akár 10 napig, amennyiben a lerobbanás javítása hosszabb időt vesz igénybe
  - Pénzügyi kompenzáció akár 10 napra terjedően, a cserejármű alternatívájaként
  - Kereskedelmi járművek esetén akár 15 napra terjedően is nyújthatunk pénzügyi kompenzációt
   
uptime plus
 
 

DAF-szervizhálózat – országos és nemzetközi lefedettség

Érje el a legmagasabb szintű hatékonyságot azzal, hogy a jármű szervizelését az Önhöz legközelebbi márkakereskedő végzi el, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A DAF MultiSupport lehetővé teszi, hogy az összes szervizszolgáltatást egész Európában a márkakereskedők végezzék el. Ez maximális rugalmasságot kínál, és biztosítja, hogy zökkenőmentesen összehangolja a szolgáltatásokat a tevékenységével.

Tapasztalja meg Ön is az előnyöket

 • A szervizmunkálatokat a működési területéhez legközelebbi műhelyben végeztetheti el
 • Optimális flottakihasználás a hazai és külföldi kereskedők által végzett szervizeknek köszönhetően
 • Maximális rugalmasság a jármű gondozása során, az Ön által választott országokban.

 

 
DAF-Dealer-Network-2017229-1000
 
 

A DAF MultiSupport ügyfelek véleménye

 
 

Gyakran ismételt kérdések

 

 
Kattintson ide
 
 • Kivel állok majd kapcsolatban?
  A DAF MultiSupport szerződés megkötésével a DAF Trucks N.V. vállalattal köt szerződést. Így biztos lehet afelől, hogy mindig a rendelkezésére áll majd a DAF MultiSupport csomagba foglalt szolgáltatások teljesítéséhez szükséges, magasan képzett DAF-márkakereskedő. A helyi márkakereskedő fogja elvégezni a DAF MultiSupport csomagba foglalt szolgáltatásokat, mivel ő ismeri az Önöknél használt járműveket, azok használati célját és az Önök által támasztott igényeket, így a lehető legjobb támogatást tudja nyújtani.
 • DAF MultiSupport szerződés megkötése esetén bármelyik DAF-műhelyben elvégeztethetem a karbantartást és a javításokat?

  Mivel DAF MultiSupport szerződését a DAF Trucks N.V. vállalattal köti meg, hazai és külföldi márkakereskedők választása esetén mindig lehet az Ön közelében egy DAF-műhely, amely az Önnek megfelelő időben és helyen végzi el a szervizmunkákat, hogy maximális rugalmassággal végezhesse a szervizelést.

 • A DAF MultiSupport szerződés díjszabása időben rögzített?
  Választhat időszakonként felülvizsgált, indexelt díjszabást, vagy infláció ellen védett díjszabást, amely a szerződés teljes időtartama alatt változatlan marad.
 • Mi történik akkor, ha meg szeretném változtatni a szerződésemet?
  Ha úgy dönt, hogy módosítani kívánja DAF MultiSupport szerződését, tájékoztassa a DAF Trucks vállalatot, hogy feltétlenül megtehessünk minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy Ön kihasználhassa magas színvonalú szolgáltatásainkat, és a lehető legtöbbet hozhassa ki tehergépkocsijából. A DAF MultiSupport szerződés módosítása esetén előfordulhat, hogy a díjszabást is meg kell változtatni.
 • Miért érdemes DAF MultiSupport szerződést kötnöm?

  A DAF MultiSupport szerződéssel teljes körű pénzügyi ellenőrzésre tehet szert fix, előre megszabott áron, és rugalmas ajánlataink előnyeit kihasználva optimalizált járműteljesítményt, a jármű maximális rendelkezésre állását és nagyobb viszonteladási értéket érhet el.

 • Hogyan növelheti a DAF MultiSupport szolgáltatás tehergépkocsim viszonteladási értékét?
  A DAF MultiSupport a legmagasabb szolgáltatási színvonalat biztosítja járművei számára. Az eredeti DAF-alkatrészekkel és DAF szabványok szerint végzett karbantartások és javítások értéke nemcsak a nagyobb megbízhatóságban és tartósabb üzemben jelentkezik, hanem a magasabb viszonteladási értékben is megjelenik. A DAF magasabb maradványértéket garantál a DAF MultiSupport igénybevétele esetén.
 • Mennyire rugalmasak a DAF MultiSupport csomagok?
  A csomagok különféle termékekből épülnek fel, amelyek csomagonként eltérnek. Lehetősége van további termékek kiválasztására is: mindegyik csomaghoz más opcionális termékek csoportja tartozik, amelyek közül választhat. A DAF MultiSupport szolgáltatások programjának rugalmassága és a mögötte álló szervezet minősége jóvoltából minden ügyfelünknek a legjobb megoldást tudjuk nyújtani.
 • Mi a DAF International Truck Service?
  Meghibásodás vagy bármilyen egyéb váratlan helyzet esetén teljes mértékben számíthat a DAF nemzetközi segélyszolgálatára (ITS) és a sűrű DAF szervizhálózatra egész Európában: napi 24 órán át, a hét minden napján, az év 365 napján. A tapasztalt kezelők minden szükséges segítséget megadnak (tíz különböző nyelven), hogy tehergépkocsija a lehető legkevesebb késéssel újra üzemképes legyen.