DAF dealer

Műhelyszolgáltatások

A leghatékonyabb módja a tehergépkocsi folyamatos üzemben tartásának.

Kiválóan képzett műhelyszakembereink bármilyen típusú és életkorú jármű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával kapcsolatban segítséget tudnak nyújtani. Ha pedig váratlan meghibásodás következik be, a DAF International Truck Service szolgáltatására mindig számíthat.

 

A vállalkozásra szabott javítási és karbantartási szolgáltatások


DAF MultiSupport programunk a rendelkezésre állási idő növelésére, az árak kézben tartására és a kockázatok csökkentésére alkalmas szolgáltatási csomagok kínálatát nyújtja. Ön saját maga állapítja meg a szolgáltatási szintet, amelyet akár a pótkocsi-felszerelésre és/vagy -felépítésre is kiterjeszthet. Így garantálhatja, hogy flottája tökéletesen karbantartott állapotban maradjon, járművei pedig maximális rendelkezésre állási idővel működjenek. Ami pedig ugyanilyen fontos, Ön alapvető üzleti tevékenységére összpontosíthat.


uptime plus
Parts-Webshop-Special-offers-3840x866px

Alkatrészek és tartozékok

Alkatrészeket és tartozékokat keres tehergépkocsijához? Eredeti DAF alkatrészek széles választékát és bármilyen márkájú tehergépkocsihoz vagy pótkocsihoz való több mint 80 000 univerzális TRP alkatrészt kínálunk, és műhelykészleteket is értékesítünk.

További tudnivalók
 

Legújabb hírek az alkatrészekről és a szervizelésről

További, alkatrészekkel és szervizeléssel kapcsolatos híreket keres? Nézze meg a hírarchívumot

 
DAF-International-Truck-Service

Segélyszolgálat

Meghibásodás vagy más váratlan helyzet esetén tökéletesen megbízhat a DAF International Truck Service (ITS) szolgáltatásban. Az ITS a nap 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napján elérhető. Tapasztalt kezelőink minden szükséges segítséget megadnak annak érdekében, hogy tehergépkocsija minél hamarabb folytathassa az útját.

További tudnivalók

Hívja a DAF ITS-t: +31 40 214 3000
 

5 érv a DAF-műhelyek mellett