DAF dealer

Műhelyszolgáltatások

A leghatékonyabb módja a tehergépkocsi folyamatos üzemben tartásának.

Kiválóan képzett műhelyszakembereink bármilyen típusú és életkorú jármű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával kapcsolatban segítséget tudnak nyújtani. Ha pedig váratlan meghibásodás következik be, a DAF International Truck Service szolgáltatására mindig számíthat.

 

A vállalkozásra szabott javítási és karbantartási szolgáltatások

A DAF MultiSupport javítási és karbantartási szolgáltatáscsomagok választékát kínálja, az üzemidő növelése, a költségek szabályozása és a kockázatok csökkentése érdekében. Ön dönt a szolgáltatás szintjéről, így lehetősége van azt kiterjeszteni a pótkocsi-felszerelésre és/vagy szerkezetre.
Rugalmas belföldi és külföldi lefedettséget biztosít, ami tökéletesen karbantartott flottát és maximális járműkihasználtságot garantál. Ugyanilyen fontos, hogy Ön teljes mértékben saját üzleti tevékenységére összpontosíthat.

További tudnivalók a DAF MultiSupport szolgáltatásról
uptime plus
 
Parts-Webshop-Special-offers-3840x866px

Alkatrészek és tartozékok

Alkatrészeket és tartozékokat keres tehergépkocsijához? Eredeti DAF alkatrészek széles választékát és bármilyen márkájú tehergépkocsihoz vagy pótkocsihoz való több mint 80 000 univerzális TRP alkatrészt kínálunk, és műhelykészleteket is értékesítünk.

További tudnivalók
 

Legújabb hírek az alkatrészekről és a szervizelésről

További, alkatrészekkel és szervizeléssel kapcsolatos híreket keres? Nézze meg a hírarchívumot

 
DAF-International-Truck-Service

Segélyszolgálat

Meghibásodás vagy más váratlan helyzet esetén tökéletesen megbízhat a DAF International Truck Service (ITS) szolgáltatásban. Az ITS a nap 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napján elérhető. Tapasztalt kezelőink minden szükséges segítséget megadnak annak érdekében, hogy tehergépkocsija minél hamarabb folytathassa az útját.

További tudnivalók

Hívja a DAF ITS-t: +31 40 214 3000
 

5 érv a DAF-műhelyek mellett