DAF-services-header-visual

DAF-szolgáltatások

A teljes körű szállítási megoldás

 

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes tehergépkocsinál.
DAF-márkakereskedőink ezért professzionális szolgáltatások széles választékával kínálnak teljes körű szállítmányozási megoldást, és segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő járművet és a legjobb finanszírozási lehetőséget, és megőrizni flottája tökéletes állapotát.


 
 
 

Fedezze fel műhelyszolgáltatásainkat 

A leghatékonyabb módja a tehergépkocsi folyamatos üzemben tartásának

 

Kiválóan képzett műhelyszakembereink bármilyen típusú és életkorú jármű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával kapcsolatban segítséget tudnak nyújtani. Ha pedig váratlan meghibásodás következik be, a DAF International Truck Service szolgáltatására mindig számíthat.

 
PACCAR Connect visual

PACCAR Connect - Kapcsolódó szolgáltatások

A Connected Services szolgáltatások megkönnyítik a napi üzemet. A PACCAR Connect nyílt, egyszerű és megbízható Connected Services szolgáltatásokat kínál a lehető legjobb ügyfélélmény mellett. A PACCAR Connect nyílt platformhoz készült megoldásokat kínál, amelyek könnyedén integrálhatók az Ön üzleti partnereivel.

További tudnivalók

 

Alkatrészek és tartozékok

Alkatrészeket vagy tartozékokat keres a tehergépkocsijához? Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége van. Az alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk különböző árkategóriákban. Ezen az oldalon további részleteket olvashat az Ön számára rendelkezésre álló lehetőségekről.

 

Parts-websjop-Special-offers-

Eredeti alkatrészek

Az eredeti DAF alkatrészek a legújabb technológiák és első osztályú alapanyagok felhasználásával készülnek. Az alkatrészeket kifejezetten az Ön DAF-tehergépkocsijához tervezik, így megbízhatóan és tökéletesen együttműködnek járművével. Ráadásul teljes körű DAF-garanciával rendelkeznek.

DAF-parts-Webshop-header

Eredeti DAF cserealkatrészek

Adja le régi alkatrészét, és kapjon helyette felújítottat. Ez a megoldás az ár és a környezeti fenntarthatóság szempontjából is kedvezőbb, mint az új alkatrészek vásárlása. A felújított alkatrészek teljes körű tesztelésen esnek át, és minőségük garantáltan megegyezik az új alkatrészekével.

TRP-Truck-Trailer-parts-Cover

TRP-alkatrészek

A TRP-vel alkatrészek széles választékát kínáljuk minden tehergépkocsi és pótkocsi márkához, típustól és kortól függetlenül. Így valóban minden szolgáltatást egy helyen vehet igénybe egyetlen kapcsolattartó személyen keresztül, egyetlen látogatással és egyetlen számlával. Európában több mint 1 000 értékesítési pontot működtetünk.

 
 
 

 DAF járművezetői szolgáltatások

Hozza ki a legtöbbet járművezetőiből és tehergépkocsijaiból
 

 
PACCAR-Parts-Fleets-Services-main-visual

Flottaszolgáltatások

A PACCAR Parts Fleet Services flottaszolgáltatási program egyetlen, megbízható alkatrészforrást biztosít, így támogatja a nemzetközi flottával rendelkező ügyfeleket nemzetközi üzleti igényeik kielégítésében. Egyetlen program, egyetlen maximális ár, egyetlen számlakimutatás.

További tudnivalók