DAF XD Electric

Alternatív üzemanyagok és hajtásláncok

Fenntartható közúti DAF-szállítási megoldások

 

A DAF már egy tisztább jövő felé vezető útra kalauzolja el Önt.

Valaki egyszer azt mondta, hogy nem az őseinktől örököltük meg a Földet, hanem a gyermekeinktől kölcsönözzük. Mindannyian felelősek vagyunk azért, hogy vigyázzunk gyönyörű bolygónkra, hogy továbbadhassuk azt gyermekeinknek és a jövő nemzedékeinek.

Ha közelebbről megvizsgáljuk a szállítási szektort, egyértelműen látszik, hogy az érintett felek, beleértve a tehergépkocsi-gyártókat és a szállítmányozási vállalatokat is, mindent megtesznek a CO2 -kibocsátás csökkentése, valamint a környezetre gyakorolt hatásuk enyhítése érdekében, amibe beletartozik városaink levegőminőségének javítása is.

 
 

Több technológia ötvözve

A DAF és anyavállalata, a PACCAR a tiszta és fenntartható közúti szállítást biztosító új megoldások bevezetésére és fejlesztésére összpontosít. Mivel nem létezik olyan megoldás, amely minden szállítási forgatókönyvre alkalmazható, több különböző megoldás kifejlesztésén dolgozunk: a teljesen elektromos járművektől a hibrid meghajtásúakig, valamint a hidrogénmotoroktól a hidrogén üzemanyagcellákig.

Ugyanakkor a belső égésű motorok még tisztábbak és fenntarthatóbbak lesznek, különösen a hulladékból nyert HVO, illetve a távolabbi jövőben a megújuló, úgynevezett e-üzemanyag meghajtásúak.

Bármelyik technológia legyen is a legmegfelelőbb az Ön felhasználási területén, a DAF az Ön partnere az energiaátállásban, aki készen áll arra, hogy Önnel együttműködve fenntartható szállítási megoldásokat fejlesszen ki. Ide tartozik az elektromos járművek töltőinek teljes választéka, a dedikált járművezetői képzések, valamint átfogó tanácsadás arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet optimálisan megtervezni az új technológiákat, és integrálni azokat az Ön szállítási műveleteibe és terveibe.

DAF. Az Ön megbízható partnere az energiaátállásban.
Mindez a későbbiekben sem változik.

Drivelines
 
 
 
On-the-road-to-even-cleaner-road-transport

Úton a tisztább jövő felé

A CO2 -kibocsátás csökkentésére kell összpontosítanunk. Ez egy globális kihívás. Lépéseket kell tennünk továbbá a városok levegőminőségének javítása érdekében – ide tartozik a nitrogén-oxidok (NOx) és a finomszemcsés anyagok (PM) szintjének csökkentése is. Ez lokálisan megoldandó probléma.