Biztonság alapfelszereltségként

A DAF LF által alapfelszereltségként kínált továbbfejlesztett funkciók nemcsak a járművezetőnek és a forgalom többi résztvevőjének biztosítják a lehető legnagyobb biztonságot, hanem a jármű sokoldalúságához, üzemanyag-hatékonyságához és kényelméhez is hozzájárulnak, függetlenül attól, hogy Ön melyik üzleti szegmensben tevékenykedik.

  • Fejlett vészfékezési rendszer
  • Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer
  • Adaptív sebességtartás
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

A DAF LF (8 tonnás járműössztömegtől és hátsó légrugós felfüggesztéssel) alapfelszereltsége a fejlett vészfékezési rendszer (AEBS), a ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW), az adaptív automatikus sebességtartás (ACC) és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS).

Az AEBS és az FCW megakadályozza az ütközéseket vészhelyzetben azáltal, hogy szükség esetén automatikusan fékez.

Az adaptív automatikus sebességtartás (ACC) automatikusan beállítja a tehergépkocsi sebességét, hogy az megfeleljen a követett jármű sebességének, ezzel garantálja a két jármű közötti biztonságos követési távolság megtartását. A funkció miatt sokkal gyakrabban lehet használni a sebességtartást, ami a gazdaságos üzemanyag-használat előnyével jár.

A sávelhagyás-figyelmeztetés (LDWS) szélvédőre szerelt kamerával működik, és ha a tehergépkocsi véletlenül letér a sávjáról, a járművezetőt hangjelzéssel figyelmezteti.

DAF LF
 

Kényelmi és biztonsági rendszereink videós ismertetése:

 

 
 
 
DAF 3D truck configurator

DAF tehergépkocsi-konfigurátor

A hatékonyság a pontosan az Ön igényeinek megfelelő alkalmazási területre szabott tehergépkocsi kiválasztásával kezdődik. Szabja testre a fülkét, a színeket, a jármű külsejét, a hajtásláncot, az alvázat és egyéb jellemzőket a DAF 3D-s tehergépkocsi-konfigurátora segítségével.

Konfigurátor indítása