DAF LF

A DAF LF

PURE EXCELLENCE minőség

 

A vezető áruterítő tehergépkocsi

A DAF LF a tökéletes áruterítő tehergépkocsi az üzembentartók és járművezetők számára. Az optimalizált hajtáslánc maximális üzemanyag-takarékosságot eredményez. A rendkívül kényelmes belső tér és a járművezető számára megnövelt kilátás páratlan vezetési élményt biztosít. A nagy teherbírásnak és kiváló manőverezhetőségnek köszönhetően a DAF LF az áruszállítás új etalonja.

  • Új hajtásláncok a maximális hatékonyságért, elsőosztályú felépítményező-barátság, stílusos belső kialakítás újításai, új luxus belső tér, opcionális alsó ablak az utasoldali ajtóban a páratlan kilátásért, DAF Connect flottakezelő rendszer a szállítás maximális hatékonyságáért
 
DAF LF

Tökéletes szállítási hatékonyság

Az LF olyan előnyöket kínál, mint például a kategóriaelső rakománysúly, a páratlan manőverezhetőség, valamint a rendkívüli tartósság, kényelem és járművezető-barát kialakítás. Forradalmian új fejlesztéseink nyomán a DAF sikeres áruterítő tehergépkocsija még jelentősebb mértékben javítja a vállalkozás nyereségességét.

 
fuel consumption

6

%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás

services_fleet_rgb_outline

60

tengelytáv-változatok

Service check up

60 000

km-es szervizintervallumok

 
 

Iparágvezető üzemanyag-takarékosság
 

  • Új, 3,8 literes PACCAR motor az „LF City” típusban a városi közlekedés igényeihez igazítva
  • Az alacsonyabb motorfordulatszámokhoz gyorsabb differenciálmű-áttételek érhetők el
  • Az Allison automata sebességváltó mostantól a felső kategóriás, 19 tonnás LF esetében is elérhető

A DAF LF a motorok széles választékát kínálja. Ezek közé tartozik a nagy teljesítményű, négyhengeres, 4,5 literes PACCAR PX-5 és a hathengeres, 6,7 literes PACCAR PX-7 motor is. Az új szoftvernek, valamint az optimalizált hő- és levegőkezelésnek köszönhetően a maximális nyomatékot megnöveltük, ráadásul ezt mindkét motornál alacsonyabb fordulatszámokon lehet elérni, az új, gyorsabb hátsótengely-áttételi arányoknak köszönhetően. A motor újításaival együtt ez akár 6%-os üzemanyag-megtakarítást is eredményezhet.

 

A tengelytávok nagy választéka

 
  • A tengelytávok széles tartománya akár 6,90 méterig
  • Lehetővé teszi a felépítmény 9 méternél nagyobb hosszúságát
  • Az üzemanyagtartály térfogata egyedileg akár 1240 liter is lehet 

A tengelytávok széles választékának, az optimalizált PACCAR PX motoroknak és a rendkívül hatékony sebességváltóknak köszönhetően az LF a korábbinál több változatban érhető el, és tökéletesen az egyéni felhasználásra konfigurálható. 

Maximális járműkihasználtság

 

A robusztus motorblokk és hengerfej rendkívül erős és kompakt kialakítású. Megtervezésük során a hosszú üzemélettartamot, a maximális megbízhatóságot és az alacsony tömeget tartottuk szem előtt. A használattól függően akár 60 000 km-es szervizintervallum is lehetséges. A PACCAR PX motorokat ezenkívül úgy terveztük, hogy megkönnyítsük a karbantartást, és alacsony üzemeltetési költségek mellett maximalizáljuk a teljesítményt.


 
 
 

 

A DAF LF részletesebben


DAF LF exterior
Külső kialakítás

Fantasztikus külső formatervezése erőteljes és barátságos megjelenést kölcsönöz a DAF LF-nek, így a tehergépkocsi kitűnő reklámja lehet cégének.

DAF LF
Tökéletes munkakörnyezet

Amint beszáll a fülkébe, a járművezető máris a DAF LF kényelmének, a felhasználóbarát környezetének és biztonságának legmagasabb szintjét élvezheti.

 
DAF LF
Hajtáslánc

A DAF LF a motorok, sebességváltók és hátsó tengelyáttételi arányok különleges választékát kínálja, hogy Ön garantáltan a legjobb tehergépkocsit kapja a munkájára.

DAF LF
Alváz

A tökéletes alap, amelyre építhet. Modern, erős és könnyű alvázával a DAF LF a robusztusság és rugalmasság terén sem köt kompromisszumokat.

 
DAF 3D truck configurator

DAF tehergépkocsi-konfigurátor

A hatékonyság a pontosan az Ön igényeinek megfelelő alkalmazási területre szabott tehergépkocsi kiválasztásával kezdődik. Szabja testre a fülkét, a színeket, a jármű külsejét, a hajtásláncot, az alvázat és egyéb jellemzőket a DAF 3D-s tehergépkocsi-konfigurátora segítségével.

Konfigurátor indítása
 
 

DAF-márkakereskedőink útmutatással szolgálnak 

A hatékony szállítás többet jelent a tökéletes kamionnál. DAF-márkakereskedőink ezért professzionális szolgáltatások széles választékával kínálnak teljes körű szállítmányozási megoldást, és segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő járművet és a legjobb finanszírozási lehetőséget, és megőrizni flottája tökéletes állapotát.

DAF Connect visual

Connected szolgáltatások

A DAF Connect flottakezelő platform segítségével valós idejű betekintést nyerhet járművezetői, járművei és logisztikai folyamatainak teljesítményébe. Az év 365 napján, napi 24 órában online elérhető információk segítenek megnövelni a járműkihasználtságot, csökkenteni üzemeltetési költségeit, és optimalizálni logisztikai hatékonyságát.

További tudnivalók