St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99375
St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99377
St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99408

St. Van den Brink

Az új CF és XF zökkenőmentesen halad, kiválóan vált, alacsony fordulatszámon is remek a nyomatéka, és az üzemanyag-fogyasztása is alacsony.

 

Az St vd Brink flottában körülbelül 500 tehergépkocsi van, szóval kétségtelenül ez az egyik legnagyobb Hollandiában. Az első új CF és XF tavaly került be a flottába, és a tulajdonos, Alex van den Brink nagyon elégedett velük. „A DAF-tehergépkocsik új generációja nemcsak rendkívül üzemanyag-takarékos, de segít is nekünk, hogy megtarthassuk a jó járművezetőinket ezen a kihívásokkal teli munkaerőpiacon.”

 

 

Alex van den Brink – tulajdonos

A családi vállalkozás már évek óta sikeresen működik a DAF-fal. Van den Brink: „Mindkét fél tökéletesen megbízik a másikban. Mégis nehezen hittük el, amikor a DAF azt állította, az új CF és XF típusokkal akár 7%-os üzemanyag-takarékosság is elérhető. De teljesen igazuk volt. Tulajdonképpen többet is spórolunk mint 7%-ot, ami éves szinten egy millió liter üzemanyag, vagy egy millió euró megtakarítást jelent.”


Van azonban még egy oka annak, hogy a vállalat miért választja az új CF és XF típust. „Jelenleg nagy kihívást jelent a jó járművezető felvétele és megtartása. A legújabb generációs DAF-tehergépkocsik megvásárlása igazán boldoggá teszi őket.”

 
St-van-den-brink-owner-Alex-van-den-Brink
 
 
St-van-den-brink-Harry-van-der-Bunt
 

Harry van der Bunt – járművezető

Harry van der Bunt, járművezető elégedett az új XF-fel. Jelenleg is egy új XF-et vezet: „Az ilyen remek tehergépkocsiknak köszönhetően az ember jobban élvezi a munkáját. Annyira csendes. Ez a tehergépkocsi megkönnyíti a munkámat. Sokkal kipihentebb vagyok, amikor elérek a célállomásra. A XF-em fantasztikus.” Kollégája, Frank Hop még hozzáteszi: „Vitathatatlanul csúcsminőségű termék. Érzed, Észreveszed. A sebességváltás zökkenőmentes, a fordulatszám alacsonyan marad. Büszke vagyok az új XF-emre.”

Látogassa meg az St. van den Brink weboldalát