New-Generation-DAF-Electric

Új generációs DAF XD Electric

Vezetés zéró károsanyag-kibocsátással

 

Mindkét terület legelőnyösebb tulajdonságait ötvöztük

A díjnyertes új generációs DAF XD most rendkívül hatékony elektromos hajtáslánccal kapható. A hatékonyságot, biztonságra és közvetlen látóteret hangsúlyozó platformra épülő DAF XD Electric a két terület legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi: a valaha épített legjobb DAF járművet a legfejlettebb technológiával, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatóbb jövőhöz. Speciális biztonsági funkciók. A legkorszerűbb hajtáslánc. Kiemelkedő járművezetői kényelem. Alacsonyra szerelt fülke. Mindezek a jellemzők ideális regionális és városi áruterítő tehergépkocsivá teszik az XD Electric típust. Teljes körű szállítási megoldás a zéró károsanyag-kibocsátású alkalmazásokhoz.

 

Korszerű elektromos motorok

A fejlett DAF XD Electric tehergépkocsikat a hatékony és megbízható PACCAR EX-D1 és PACCAR EX-D2 állandó mágneses elektromotorok hajtják, amelyek 170 kW/230 LE és 350 kW/480 LE közötti teljesítményt nyújtanak. Annak érdekében, hogy ezeket az elektromos járműveket tökéletesen az Ön igényeihez és alkalmazásához igazítsuk, a 2–5 láncból álló akkumulátorcsomagok teljes választékát kínáljuk, így egyetlen töltéssel több mint 500 ‘zéró károsanyag-kibocsátású’ kilométert tehet meg. Így optimális jármű- és töltéstervezéssel a tehergépkocsik akár napi 1 000 teljesen elektromos kilométert is teljesíthetnek.

DAF-XD-Electric-FAN-LHD-ghostview
Járműtípus Elektromotor Leadott motorteljesítmény Nyomaték Akkumulátorláncok száma Akkumulátorcsomag teljesítménye
DAF XD Electric PACCAR EX-D1 170 kW (230 LE) 930 Nm 2 - 5 lánc 210 - 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D1 220 kW (300 LE) 930 Nm 3 - 5 lánc 315 - 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D1 270 kW (370 LE) 930 Nm 3 - 5 lánc 315 - 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D2 270 kW (370 LE) 1370 Nm 3 - 5 lánc 315 - 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D2 310 kW (420 LE) 1370 Nm 4 vagy 5 lánc 420 - 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D2 350 kW (480 LE) 1370 Nm 4 vagy 5 lánc 420 - 525 kWh
 
New-Generation-DAF-Electric

Kiváló felépítményezhetőség

Az akkumulátorok az alvázon való rugalmas és moduláris elhelyezésének köszönhetően az új generációs DAF XD Electric az iparág legkiválóbb felépítményezhetőségét kínálja. Az akkumulátorcsomagok optimálisan hozzáigazíthatók a jármű alkalmazásához, így például elegendő hely marad az oldalrakodós felépítmények és darulábak számára. Opcióként elérhető egy 650 V-os e-PTO is a kiegészítő berendezések, például a hőmérséklet-szabályozott szállításhoz használt elektromos hűtőberendezés vagy elektro-hidraulikus daru működtetésére. Ennek köszönhetően nincs szükség külön generátorra.

 
New-Generation-DAF-Electric-XD

Gyors DC-töltés alaptartozék, AC-töltés opcionális

Az új generációs XD Electric akár 325 kW teljesítménnyel gyorsan feltölthető, így a 3 láncból álló akkumulátorcsomag alig több mint 45 perc alatt feltölthető 0-ról 80%-os kapacitásra. Még a legnagyobb akkumulátorcsomag is 2 órán belül feltölthető teljesen lemerült állapotról 100%-ra.

Opcióként egy fedélzeti töltő is kapható, amely akár 22 kW-os váltakozó áramú (AC) töltésre is képes. Ez még a távoli területeken is maximális rugalmasságot biztosít a jármű üzemeltetésében.

Segítség az elektromos vezetésre való átállásban

DAF-márkakereskedőink a korszerű útvonal-szimulációs modelleken alapuló, személyre szabott értékesítési tanácsokkal segíti Önt a zéró károsanyag-kibocsátású e-tehergépkocsikra való zökkenőmentes átállás érdekében. Emellett a prémium PACCAR töltők teljes választékával, amelyek tökéletesen illeszkednek az új XD Electric tehergépkocsikhoz, működési támogatást nyújtanak.

Az átfogó kínálat fix töltési megoldásokat tartalmaz, amelyek normál AC árammal akár 50 kW teljesítményt, ultragyors DC töltés esetén pedig akár 350 kW teljesítményt nyújtanak. Emellett mobil töltők is kaphatók, amelyek maximális rugalmasságot biztosítanak.

 
DAF-Electric-truck-and-charger

Töltőrendszerek

A DAF segít kiválasztani a megfelelő töltőrendszereket az akkumulátorokhoz . Szorosan együttműködünk a vezető beszállítókkal, továbbá a töltőállomások széles választékban és többféle kapacitással állnak rendelkezésre. Emellett személyre szabott képzést is kidolgozunk, hogy segítsünk járművezetőinek a legtöbbet kihozni elektromos tehergépkocsijából. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a DAF többet tesz annál, mint hogy egyszerűen a legjobb tehergépkocsikat kínálja.

További tudnivalók
 
 
 

Ismerje meg a DAF Electric tehergépkocsik teljes választékát...

 
 
DAF XD Electric DVE

Virtuális DAF-élmény

Fedezze fel az új generációs DAF XD Electric típust, vegyen részt egy virtuális tesztvezetésen, és tekintse meg a virtuális DAF-élmény által kínált számos lehetőséget!

Látogasson el ide: