DAF XF Electric

Új generációs DAF XF Electric

Vezetés zéró károsanyag-kibocsátással

 

Készen áll a teljesen elektromos jövő 

Egyre több európai nagyvárosban jelentik be, hogy a jövőben csak zéró károsanyag-kibocsátású járművek közlekedhetnek a belvárosi utcákon, ezért a nagyvárosi területeken működő fuvarozó cégek számára kötelezővé válik a teljesen elektromos tehergépkocsik beszerzése. Az új generációs DAF XF teljesen elektromos PACCAR e-hajtáslánccal szerelhető fel, így Ön megfelelhet az új előírásoknak, és hozzájárulhat az egészségesebb városok kialakításához. A teljes körű tesztelésen átesett PACCAR e-hajtásláncok hatékony és megbízható e-motorokból állnak, valamint a nagy teljesítményű akkumulátorcsomagok széles választékával kaphatók, amelyek igényre szabott vezetési hatótávolságot kínálnak. Ez kivételes rugalmasságot biztosít, és a DAF XF Electric tehergépkocsit a lehető legjobb megoldássá teszi a ‘zéró károsanyag-kibocsátású’ áruterítő és kereskedelmi alkalmazások körében.

 

Korszerű elektromos motorok

A fejlett DAF XF Electric tehergépkocsikat a hatékony és megbízható PACCAR EX-D2 állandó mágneses elektromotorok hajtják, amelyek 270 kW/370 LE és 350 kW/480 LE közötti teljesítményt nyújtanak. Annak érdekében, hogy ezeket az elektromos járműveket tökéletesen az Ön igényeihez és alkalmazásához igazítsuk, az akkumulátorcsomagok teljes választékát kínáljuk, így egyetlen töltéssel akár 500 ‘zéró károsanyag-kibocsátású’ kilométert tehet meg.

DAF XF Electric ghostview
Járműtípus Elektromotor Leadott motorteljesítmény Nyomaték Akkumulátorcsomagok száma Akkumulátorcsomag teljesítménye
DAF XF Electric PACCAR EX-D2 270 kW (370 LE) 1370 Nm 3 - 5 csomag 315 - 525 kWh
DAF XF Electric PACCAR EX-D2 310 kW (420 LE) 1370 Nm 4 vagy 5 csomag 420 - 525 kWh
DAF XF Electric PACCAR EX-D2 350 kW (480 LE) 1370 Nm 4 vagy 5 csomag 420 - 525 kWh
 
DAF XF Electric

Kiváló felépítményezhetőség

Az akkumulátorok az alvázon való rugalmas és moduláris elhelyezésének köszönhetően az új generációs DAF XF Electric az iparág legkiválóbb felépítményezhetőségét kínálja. Az akkumulátorcsomagok optimálisan hozzáigazíthatók a jármű alkalmazásához, így például elegendő hely marad az oldalrakodós felépítmények és darulábak számára. Opcióként elérhető egy 650 V-os e-PTO is a kiegészítő berendezések, például a hőmérséklet-szabályozott szállításhoz használt elektromos hűtőberendezés vagy elektro-hidraulikus daru működtetésére. Ennek köszönhetően nincs szükség külön generátorra.

 
New-Generation-DAF-Electric-XD

Készen áll a töltésre?

A DAF teljes, ‘zéró károsanyag-kibocsátású’ szolgáltatás-kínálatának részeként csúcskategóriás akkumulátortöltő megoldások teljes választékát kínálja ügyfeleinek. Ezek közé tartoznak többek között a maximális rugalmasságot lehetővé tevő, 24 és 40 kW közötti teljesítményű mobil töltők. Fix töltőállomások 20 és 360 kW közötti teljesítménnyel kaphatók: az utóbbi egy ultragyors megoldást biztosít, amely teljes névleges teljesítményen két órán belül fel tudja tölteni a járműveket, vagy két jármű egyidejű gyorstöltésére képes.

Hibátlan kommunikáció

A DAF teljesen elektromos tehergépkocsijai, a töltőhardverek és a hálózati szoftverek integrációjáról a DAF és partnerei gondoskodnak, akik közel tíz év tapasztalattal rendelkeznek a speciális töltő iparágban. Szükség esetén helyszíni értékeléseket, energetikai modellezést és energetikai mérnöki tevékenységeket is folytatunk az Ön telephelyén, továbbá a töltőberendezések karbantartását is elvégezzük. Ez garantálja a tehergépkocsik és a töltők közötti hibátlan kommunikációt.

 
 
 
 

Ismerje meg a DAF Electric tehergépkocsik teljes választékát...