PACCAR-Connect-3840-x-866

A PACCAR Connect előnyei

Nyílt, egyszerű, megbízható

 

A Connected Services megkönnyíti a mindennapi tevékenységeket. Új márkánk, a PACCAR Connect nyílt, egyszerű és megbízható Connected Services szolgáltatásokat kínál a lehető legjobb ügyfélélmény mellett. A PACCAR Connect nyílt platformhoz készült megoldások márkája, amelyek könnyedén integrálhatók az Ön üzleti partnereivel.

PACCAR Connect - Brochure (English only)
 
 

Nyílt

Nyitottak vagyunk az Önnel és partnereivel folytatott üzleti tevékenységeinkben. A PACCAR Connect nyílt platform, így cége megbízható DAF-tehergépkocsi-adatok használata mellett veheti igénybe a számára szükséges szolgáltatásokat.

A PACCAR Connect táblagép szintén nyitott a napi műveletek során használt alkalmazások számára, és képes integrálni azokat az élő járműadatokkal és navigációval.

Mindig nyitottak vagyunk arra, hogy tájékoztassuk Önt a legfrissebb változásokról portálunkon és tudásbázisunkon keresztül.

OPEN
 
 
SIMPLE

Egyszerű

Az intuitív és rugalmas PACCAR Connect portál könnyen használható, és az Ön igényeire szabható. A szállítmányozási műveletek hatékonyságának növelése érdekében személyre szabhatja a riasztásokat, és automatizálhatja a jelentéskészítést.

A tudásbázisunkban található részletes útmutató és oktatóvideók segítségével használatát könnyen elsajátíthatja.

Egy kijelzős hardvereinkkel és szoftvermegoldásainkkal a járművezetők életét is megkönnyítjük. Emellett egyedülálló és egyszerű beléptetési eljárást biztosítunk adatintegrációs szolgáltatásainkhoz.

 
 

Megbízható

A gyártónál, a DAF-nál, nem lehet jobb járműadat-szolgáltató. Ez garantálja azt, hogy mindig hiteles és megbízható betekintést nyerjen a tevékenységeibe.

Védett adatrendszereink biztonságos környezetben tárolják az Ön adatait, megóvva az Ön számára értékes információkat.

Emellett biztonságos mobileszköz-kezelésünk lehetővé teszi, hogy Ön teljes körűen felügyelje, amit a járművezetője a mobileszközön lát, hogy biztosítsa az ő és az Ön biztonságát.

Trusted
 
 

Ismerje meg a Connected Services szolgáltatásokat, amelyekre szüksége van

 
 
 
 

Csatlakozzon!

Regisztráljon most, vagy jelentkezzen be a PACCAR Connect összes funkciójának maximális kihasználásához.