Anhalt
Anhalt Logistics

Anhalt Logistics: Itt a bizonyíték!

 

A folyékony szállítmányok fuvarozásának szakértője, az Anhalt Logistics saját szavaival élve „könnyedén áramló megoldást” nyújt az ügyfeleinek. 

A legújabb DAF XF generáció jelentősen hozzájárul a vállalat ügyfeleinek nyújtott szolgáltatások gördülékeny megvalósításához. A folyékony szállítmányok fuvarozásának szakértője, a németországi Anhalt Logistics által használt tehergépkocsi és pótkocsi kombináció Európa-szerte megszokott látvány. Mivel a gazdaságos üzemanyag-használat kiemelten fontos a cég számára, nem meglepő, hogy az Anhalt élénk figyelemmel kísérte, hogy az új XF üzemanyag-fogyasztása és kényelmi szintje tovább javult-e a többi tehergépkocsihoz képest. „Úgy véltük, hogy eddig is a lehető leggazdaságosabb és legjobban kezelhető tehergépkocsikat használtuk az utakon.”

 

 
 

Marco Bielefeld, járművezető
„Kezdetben meglepett minket, mennyire alacsony az új XF fordulatszáma.”

Ove Thomsen, oktató
„A hét európai tehergépkocsi-gyártó közül mindig a DAF-ot választanám.””

 
 

Az új XF haszongépjármű-generációjának bemutatásával egyidőben a DAF merész kijelentést tett, mégpedig, hogy az akár 7%-os üzemanyag megtakarítás elérése egy megvalósítható cél. Az Anhalt Logistics felkérte Ove Thomsen oktatót és Marco Bielefeld járművezetőt, hogy vizsgálják meg az állítás hitelességét. Thomsen és Bielefeld vállalta a kihívást, és először a megszokott járműveikkel, majd az új XF típussal is végigjárták szokásos útvonalaikat.

Alacsony fordulatszám

„Már elinduláskor meglepett minket, mennyire alacsony az új XF fordulatszáma, ami sokkal nyugodtabb kormányzást tesz lehetővé” – meséli Bielefeld. „Ugyanakkor a tekintélyes erő is érezhető. Ráadásul az új XF könnyed gyorsulása a tökéletesen sima váltásnak köszönhetően az egész élményt zökkenőmentessé tette.”” 

Sokkal gazdaságosabb

Thomast még ennél is jobban lenyűgözte az új típus, különösen az üzemanyag-fogyasztást dicsérte: „Ugyanolyan körülmények között az új XF átlagosan 23 litert fogyasztott 100 kilométeren. Ez öt liternyi megtakarítást jelent az ugyanezen az útvonalon haladó, más márkájú tehergépkocsikhoz képest!”

 

Anhalt side view
 
 
Anhalt-DAF-steering-wheel

Zseniális

„Amikor az ember felkapaszkodik a hatalmas DAF-vezetőfülkébe, azonnal indulni akar” – mondja Bielefeld, járművezető. „Minden kapcsoló pontosan ott van, ahol az ember várja, a kihúzható asztal pedig egyszerűen zseniális. Ugyanez igaz a kényelmes ülésekre, a kifejezetten nagy ágyra és a kiváló minőségű felszerelésekre.”

Új szabvány

A két igazgató, Heino és Thies Anhalt igazgató sem kevésbé lelkes, hiszen máris 57 új XF-et rendeltek. „Az XF prémium kategóriás járművé fejlődött, amely új technológiai szabványt állít fel. Gazdasági szempontból ez kimagasló fejlődés egy olyan típusnál, ami már eddig is nagyon üzemanyag-hatékony tehergépkocsinak számított, ugyanakkor megőrizte az előző típus előnyeit, mint amilyen a szilárd felépítés, a vezetési élmény és a megbízhatóság.”

 
 
 
 

Tények és számadatok

Anhalt Logistics 

colleagues_rgb_outline

430

Alkalmazottak

services_fleet_rgb_outline

210

Tehergépkocsik

trailers

400

Pótkocsik

 
anhalt.de
 

 

Más történetek: