DAF dealer network

DAF márkakereskedői hálózat

Kereskedő típusa

A DAF márkakereskedői hálózata különböző típusú hiteles kereskedőkből áll, sokan több funkcióval rendelkeznek.

 
Dealer advice

DAF-márkakereskedők

A DAF Dealers hálózat az új és használt járművek értékesítésével foglalkozik. Az értékesítők szállítási szakértők, akik a legkorszerűbb szoftverek és kiterjedt tudásuk és tapasztalatuk alapján pontosan meg tudják határozni az adott célhoz szükséges specifikációt. Mikor ez megvan, a jármű közvetlenül megrendelhető a DAF eindhoveni központjából. A megrendelés állapota és a jármű kiszállítási ideje online módon követhető.

 

DAF Service Partners

A DAF Service Partners hálózat a karbantartási és javítási kérdések szakértőiből áll. Rendelkeznek a legújabb DAVIE diagnosztikai berendezésekkel, alkalmazottaik jól képzettek. Más gyártmányú teherautók karbantartási és javítási kérdéseiben is tudnak segíteni. A DAF Service Partners hálózat a „TRP program” keretében univerzális alkatrészválasztékot kínál. Ha maga végzi a flotta karbantartását, a DAF márkakereskedő akkor is a segítségére lehet. DAF alkatrészeket, műhelyben használatos fogyóeszközöket, szerszámokat valamint pótkocsi-, hátsóemelő- és karosszéria-alkatrészeket szállíthat.

Mechanic with DAVIE
 
DAF-International-Truck-Service

DAF Service Support Points

A DAF Dealers és DAF Service Partners mellett néhány országban DAF Service Support Points (szerviztámogató központ) is található: ezek a DAF Service Partners tevékenységével összefüggésben foglalkoznak a karbantartási és javítási igényekkel.

 

DAF Coach & Bus Service Partners

A DAF 150 tagból álló DAF „Coach & Bus Service” partnerek hálózata az európai főútvonalak mentén terül el. Ezek a központok fel vannak készülve a kifejezetten távolsági buszokhoz tartozó kiegészítők (pl. WC-k, étkeztetéssel kapcsolatos eszközök, fedélzeti audio- és videoberendezések) karbantartási és javítási feladatainak ellátására.

DAF coach and bus
 
PPFS

PACCAR Parts flottaszolgáltatás márkakereskedők 

A PACCAR Parts Fleet Services hálózatban résztvevő márkakereskedők Európa minden részébe eljutó nemzetközi flottáknak nyújtanak szolgáltatásokat. Az Európában rendelt alkatrészek egyetlen gyűjtőszámlán egyesíthetők. Egyetlen program, egyetlen maximális ár, egyetlen számlakimutatás.

 

TRP-üzletek

A TRP-üzletek kiváló minőségű alkatrészeket és szolgáltatásokat kínálnak bármilyen gyártmányú tehergépkocsihoz és pótkocsihoz. Minden TRP-üzletben átláthatóságra, akár 2 éves garanciára és kiváló minőségű alkatrészek használatára támaszkodhat. A TRP-alkatrészek TNO, TÜV és QBT tanúsítvánnyal rendelkeznek, és azokat a legszélsőségesebb körülmények között tesztelték. Ez különbözteti meg a TRP-alkatrészeket más szolgáltatók termékeitől.

TRP store