5-reasons-daf-dealer-grease-pit-oil-replacement-1600x900

Proaktív

az Ön DAF-márkakereskedője

A DAF-tehergépkocsik kiterjedt ismeretének köszönhetően a jövőben bekövetkező problémákra is figyelmeztethetjük.

 

Megelőző karbantartás

Az alapos megelőző karbantartással kiküszöbölhető tehergépkocsijának meghibásodása. A nagyobb javítások elkerülhetők például a hűtőrendszer, az akkumulátor és a motor szelepeinek rendszeres ellenőrzésével és beállításával. Ez különösen télen fontos, amikor nagyobb a meghibásodások és a rendellenességek kialakulásának kockázata. A tehergépkocsi megfelelő karbantartásával minimalizálható a meghibásodás kockázata, amit mindnyájan szeretnénk elkerülni!

 

 

Készen állunk szaktanácsokkal ellátni Önt

DAF-márkakereskedője mindig készen áll arra, hogy karbantartási tanácsokkal lássa el Önt. Például, ha tudjuk, hogy valamely alkatrész bizonyos mennyiségű kilométer megtétele után cserére szorul, megelőző karbantartás végrehajtását javasoljuk. Ugyanígy járunk el, ha egy alkatrész eléri a maximális élettartamát. Ezzel megtakaríthat egy soron kívüli műhelylátogatást, és az arra fordítandó időt is megspórolhatja. A tehergépkocsi dossziéjának naprakészen tartásával az olyan megelőző karbantartásokat is elvégezhetjük, amelyekkel kiküszöbölhetők a tehergépkocsi váratlan meghibásodásai.

Proaktív és szakszerű. Ezt nevezik hozzáadott értéknek!

 

 
DAF dealer

 

Naprakész szoftverek

A tehergépkocsi összes elektronikus alkatrészét tartalmazó DAVIE dobozunk nyilván tartja, hogy mikor van szüksége szoftverfrissítésre. Javasoljuk, hogy a márkakereskedővel végeztesse el ezt, mert a helytelen telepítés hibákat okozhat. A technológia folyamatosan fejlődik, és minél újabb egy tehergépkocsi, annál több rendszert foglal magában. Szerencsére annak köszönhetően, hogy tehergépkocsijaink egyre jobbá és jobbá válnak, csökken a meghibásodások kialakulásának valószínűsége. Mindezeket a szakszerű karbantartással kombinálva csökken tehergépkocsijának állásideje.

 

 
NGD-Safety-systems-2
 

 

Kényelem és biztonság

A DAF az első naptól kezdve az ügyfél kényelmét tekinti elsődleges prioritásnak. Tudta, hogy az összes tehergépkocsi-gyártó közül a DAF kínálja a legtágasabb fülkét? A járművezető ideje legjavát a fülkében tölti, tehát komoly előnyt jelent, ha az minden igényét kielégíti. Természetesen a biztonság veszélyeztetése nélkül. A sebességtartás akadály észlelésekor például automatikusan kikapcsol. A megelőző karbantartás a biztonságot is fokozza azáltal, hogy segítségével Ön már ősszel gondoskodik arról, hogy készen álljon a télre, illetve a hűtőrendszer tavaszi megtisztításával felkészül a nyári meleg időjárás beköszöntére. DAF-márkakereskedője mindig készen áll a szaktanácsadásra.

 

Átlátható árképzés

Elvégezhetjük Önnek a megelőző karbantartást, így mindig felkészülten várhatja a közelgő évszakot. Megbízható partnereként éjjel-nappal készen állunk arra, hogy a segítségére legyünk. Ezenkívül lehetősége van egy karbantartási szerződés aláírására is, így pontosan tisztában lehet az éves költségekkel. Márkakereskedőjével megállapodhatnak a karbantartási időintervallumok ütemezéséről. Járművezetőként a karbantartások egy részét, például a folyadékszintek ellenőrzését és az egyéb kisebb feladatokat maga is elvégezheti.

Esetlegesen felmerülő kétségeivel, illetve bármely egyéb karbantartási követelménnyel kapcsolatban márkakereskedőink mindig szívesen látják. Mindig készen állunk, és örömmel segítünk.

 

PACCAR Connect visual

PACCAR Connect - Kapcsolódó szolgáltatások

A Connected Services szolgáltatások megkönnyítik a napi üzemet. A PACCAR Connect nyílt, egyszerű és megbízható Connected Services szolgáltatásokat kínál a lehető legjobb ügyfélélmény mellett. A PACCAR Connect nyílt platformhoz készült megoldásokat kínál, amelyek könnyedén integrálhatók az Ön üzleti partnereivel.

További tudnivalók
 

5 érv a DAF-műhelyek mellett

 DAF-márkakereskedője az összes javítási és karbantartási munkához szükséges szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkezik. A fejlett diagnosztikai berendezésekkel dolgozó, magasan képzett szakemberek gondoskodnak tehergépkocsija maximális hatékonyságáról.

 
További tudnivalók a DAF-márkakereskedőről
 

 

BETTER SERVICE

BETTER DAF