DAF dealer

Hatékony

az Ön DAF-márkakereskedője

Szerelőink rendszeresen speciális képzési programokban vesznek részt, így mindig tisztában vannak a tehergépkocsi-karbantartás területének legújabb fejleményeivel. Senki nem ismeri nálunk jobban a tehergépkocsijainkat! 

 

Működési filozófiánk

Amikor tehergépkocsija karbantartásra érkezik hozzánk, az a célunk, hogy az minél gyorsabban és biztonságosabban visszaállhasson a forgalomba. Ha tehergépkocsijával problémái adódnak, illetve szaktanácsadásra van szüksége, DAF-márkakereskedőink minden szükséges segítséget megadnak. Akár arra is lehetőség van, hogy kisebb javítások azonnali végrehajtásához betérjen hozzánk. Ha pedig arra van szüksége, hogy a tehergépkocsi egy adott napon már mindenképpen forgalomba álljon, garantáljuk, hogy járműve útra készen álljon. Számunkra óhaja parancs.

 

DAF dealer

Személyes kapcsolat

Hiszünk abban, hogy a gyümölcsöző, hosszan tartó együttműködés alapját a személyes és bizalmas kapcsolat képezi. Ha segítségre van szüksége, és éppen egyik márkakereskedőnk közelében vezet az útja, ne habozzon betérni hozzánk. Ha a tehergépkocsin csak kis beállítást vagy apróbb javítást kell végezni, a márkakereskedőnél megvárhatja, amíg elkészül a munka. Ha a javítás több időt igényel, alternatív szállítási lehetőséget kínálunk, amellyel tarthatja a vállalt határidőit. Eközben folyamatosan tájékoztatjuk saját tehergépkocsijának állapotáról. Ügyintézésünk személyes jellege az egyik oka annak, hogy olyan sok visszatérő ügyfelünk van, és mi rendkívül hálásak vagyunk ezért a jó szokásukért. 

 

Minden fél tájékoztatása: átláthatóság

Amint sikerült azonosítanunk a problémát, haladéktalanul tájékoztatjuk a fontos tudnivalókról. Ha a javítási munka a vártnál drágábbnak bizonyul, ezt előbb megbeszéljük Önnel, így a tényleges költségek nem okoznak majd kellemetlen meglepetést. Pontosan tájékoztatjuk arról, hogy mi a probléma, milyen gyorsan tudjuk kijavítani azt, és reális költségbecslést adunk Önnek. Ennek érdekében minden vonatkozó szempontot figyelembe veszünk, így például a tehergépkocsi életkorát is. Végül pedig Ön dönti el, hogy elvégezteti-e a javításokat. 

 

Folyamatos készenlét

Ha kiderül, hogy a szükséges cserealkatrészek aznapi beszerzése nehézségekbe ütközik, készen állunk leküzdeni a kihívást, bármi legyen is az. Akár taxit is küldünk az alkatrészekért, ha pedig szükséges, túlórázunk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elvégezzük a munkát.

DAF-márkakereskedése bármikor készen áll arra, hogy segítségére legyen, akár a távolból is. Ha tehergépkocsija út közben meghibásodik, szerelőt küldünk a hiba kijavításához, vagy intézkedünk a jármű elvontatásáról. A hét minden napján, napi 24 órában. DAF-márkakereskedője bármilyen helyzetben szívesen látja. Mindig forró kávéval. 

 

 

5 érv a DAF-műhelyek mellett

 DAF-márkakereskedője az összes javítási és karbantartási munkához szükséges szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkezik. A fejlett diagnosztikai berendezésekkel dolgozó, magasan képzett szakemberek gondoskodnak tehergépkocsija maximális hatékonyságáról.

 
További tudnivalók a DAF-márkakereskedőről
 

 

BETTER SERVICE

BETTER DAF