Workshop-dealer-Header-oil-pit

Szakszerű

az Ön DAF-márkakereskedője

Minden munkára készen állunk! Elmagyarázzuk, hogy mit kell elvégezni, és folyamatosan tájékoztatjuk a fejleményekről.

 

Teljes körű szolgáltatás egy helyen

 

Felkeresheti DAF-márkakereskedőjét a javításokkal és karbantartásokkal, garanciális javításokkal, műszaki vizsgával (MOT), sérülésjavításokkal és az új vagy használt kamionokkal kapcsolatban. DAF-márkakereskedője alkatrészek, berendezések és tartozékok, pl. 220 voltos átalakítók, mikrohullámú sütők, kávéfőzők vagy hűtőgépek, rádiók, GPS-rendszerek, tolatókamerák, illetve tűzoltókészülékek forgalmazásával és beszerelésével is foglalkozik. DAF-márkakereskedője mindent el tud végezni. 

Bőséges raktárkészletet tartunk fenn a legkeresettebb cserealkatrészekből, ezáltal a késések minimálisra szoríthatók. Ugyanakkor, ha például új akkumulátort kíván rendelni magának, azt megteheti a DAF-webáruházban regisztrált fiókján keresztül. Ha pedig egy alkatrész beszerelése a vártnál nehezebbnek bizonyul, DAF-márkakereskedője örömmel elvégzi Önnek a munkát. Ezenfelül, műszaki specialistáink mindig naprakészek a legújabb technikákkal, tisztában vannak az egyes járműtípusokra jellemző problémákkal, és ha kétségei merülnének fel, mindig segítenek a hiba diagnosztizálásában. Szakszerű és hatékony! 

 

 

Éjjel-nappal készen állunk arra, hogy segítsünk

Senki nem ismeri olyan jól DAF-tehergépkocsijainkat, mint saját specialistáink. Napjaink folyton változó körülményei között szakembereink képzési programok és kurzusok segítségével tartják naprakészen a legújabb technológiákra vonatkozó készségeiket és szaktudásukat. A megkövetelt készségeken felül rendelkeznek a szükséges vizsgálati berendezésekkel, univerzális diagnosztikai műszerekkel és az egyéb nélkülözhetetlen szerszámokkal. Ennek következtében szinte mindig megtalálhatjuk a megfelelő megoldást a problémájára. A csak ritkán előforduló problémákra is fel vagyunk készülve.
Meghibásodás történt út közben? Olyan hamar odaérünk, amilyen hamar csak lehet.
Kisebb javítások váltak szükségessé? A több mint 1100 helyszínnek köszönhetően mindig van a közelben egy DAF-márkakereskedő. És azt tudta, hogy számos kisebb javítás a helyszínen is elvégezhető? Ami annyit jelent, hogy rendkívül gyorsan visszaállhat a forgalomba.

 

 

Megoldások keresése együtt

Vezessen új vagy használt DAF, illetve akár más márkájú tehergépkocsit, specialistáink a legújabb technikák és a megfelelő alkatrészek használatával segítenek mielőbb újra forgalomba állnia. Minden munka során teljesen átláthatóan járunk el. Ha egy javítási művelet nagyon drágának ígérkezik, ezt megbeszéljük Önnel, és szükség esetén vonzó alternatív megoldást kínálunk. Lehet, hogy találunk használt cserealkatrészt, illetve az is elképzelhető, hogy az alkatrész megtalálható a TRP áruházunkban, amely széles alkatrészkínálattal rendelkezik bármilyen típusú tehergépkocsihoz vagy pótkocsihoz. És ez akár olcsóbb is lehet!

 
DAF-parts-20080276
 

 

Javítást támogató szolgáltatás

 

Szeretne egy (kisebb) javítási műveletet önmaga végrehajtani, de segítségre is szüksége van? Ügyfélszolgálatunk szakemberei örömmel megadják a szükséges támogatást. Ha a munka elvégzésében továbbra is nehézségei vannak, helyi DAF-márkakereskedője mindig örömmel látja. Kétszer olyan gyorsan befejezik Önnek a munkát.

 

 

5 érv a DAF-műhelyek mellett

 DAF-márkakereskedője az összes javítási és karbantartási munkához szükséges szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkezik. A fejlett diagnosztikai berendezésekkel dolgozó, magasan képzett szakemberek gondoskodnak tehergépkocsija maximális hatékonyságáról.

 
További tudnivalók a DAF-márkakereskedőről
 

 

BETTER SERVICE

BETTER DAF