Workshop-dealer-Header-efficient

Rugalmas

az Ön DAF-márkakereskedője

Amikor valamely márkakereskedőnkhöz javításra megy, legyen szó bármilyen kisebb vagy nagyobb munkáról, azt olyan gyorsan végzik el Önnek, amilyen gyorsan csak lehetséges.

 

Önnek probléma, számunkra kihívás

Tökéletesen megértjük, hogy amikor tehergépkocsija nem működőképes, akkor bevételektől esik el és nem képes tartani a vállalt határidőket. Ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy tehergépkocsija mielőbb visszaállhasson a forgalomba. Amikor elviszi járművét DAF-márkakereskedőjéhez, biztos lehet benne, hogy a lehető leggyorsabban, minőségi kompromisszumok nélkül megjavítják azt.

 

Gyors, rugalmas és hatékony

A DAF-tehergépkocsikat úgy tervezték, hogy azokon az esetek többségében gyorsan és egyszerűen el lehessen végezni a javítási munkákat. Nem kell sokat várnia meghibásodott tehergépkocsijának javítására. DAF-márkakerekedőjét ezen kívül szoftverfrissítésekkel és egyéb műszaki kérdésekkel is felkeresheti. Ha egy hiba nem javítható azonnal, megtaláljuk a megfelelő alternatívát. Csak azt követően kezdünk el tehergépkocsiján dolgozni, hogy részletesen tájékoztattuk a helyzetről és a felmerülő összes költségről. Ezzel elkerülhetők a váratlan meglepetések.


 

Legjobbat a legjobbtól: mestertechnikusok

Szakképzett mestertechnikusaink szinte bármilyen felmerülő probléma kezelésére képesek. Nem akármiért hívják őket mestertechnikusoknak, hiszen a DAF-tehergépkocsik vonatkozásában ők rendelkeznek a legmagasabb szintű szakértelemmel és jártassággal. A DAF European Technician of the Year (az Év Európai DAF-technikusa) versenyen minden évben próbára teszik szaktudásukat.

Szakértelmüknek köszönhetően gyors és hatékony munkavégzésre képesek, amellyel jelentős mennyiségű munkaórát takarítanak meg. Ezenkívül a szabványos piaci áraknak, az alacsony kilométerdíjaknak és a kiváló ár-érték aránynak köszönhetően a DAF-márkakereskedések nagyon vonzó lehetőséget kínálnak. A DAF-nál ennél tovább is megyünk. Például előre értesítjük az esedékes éves műszaki vizsgáról, így azt jó előre felviheti naptárába.

 
DAF dealer

 

Nemzetközi szerviz 

Szolgáltatásaink köre messze túlterjed műhelyeink falain. Ha tehergépkocsija külföldön hibásodik meg, mindent elkövetünk, hogy olyan hamar ismét forgalomba állhasson, amilyen hamar csak lehet. Elegendő ha telefonon gyorsan felhívja „ International Truck Service” (ITS) szolgáltatásunkat. A hét minden napján, napi 24 órában fogadják hívását, és miután tájékoztatta őket a helyzetről, intézkednek a probléma megoldásáról. A kapcsolattartó személy pedig tájékoztatja a fejleményekről.

Mikor érkezik a segítség?
Mit kell megjavítani?

Ügyfeleink nagyra értékelik kapcsolattartási szolgáltatásunk minőségét és átláthatóságát. Ha szeretne többet megtudni International Truck Service szolgáltatásunkról, illetve kérdései lennének, a hét minden napján, napi 24 órában állunk rendelkezésére.

> Kattintson ide az ITS-re vonatkozó további tudnivalókért vagy hívjon bennünket a 0031-402143000 számon. Munkatársaink örömmel segítenek Önnek!

 

 

5 érv a DAF-műhelyek mellett

 DAF-márkakereskedője az összes javítási és karbantartási munkához szükséges szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkezik. A fejlett diagnosztikai berendezésekkel dolgozó, magasan képzett szakemberek gondoskodnak tehergépkocsija maximális hatékonyságáról.

 
További tudnivalók a DAF-márkakereskedőről
 

 

BETTER SERVICE

BETTER DAF