MAXIMÁLIS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Térjen vissza az útra gyorsabban egész Európában

Bár a DAF tehergépkocsik egyet jelentenek a megbízhatósággal, költséghatékonysággal és minőséggel, tehergépkocsija még így is elromolhat időnként. Hogy biztosítsuk Önnek az állandó lelki nyugalmat út közben, bevezetjük a meglévő javítási és karbantartási szerződés kibővítéseként a DAF Uptime Plus szolgáltatást, amelynek segítségével az optimális járműteljesítményt ötvözheti a legszélesebb körű mozgó szerviz szolgáltatással.

 

Az Uptime főbb előnyei:

 • Biztosított rendelkezésre állás: újra úton nyolc órán belüluptime plus
 • Cserejármű vagy pénzügyi kártérítés hosszabb üzemi leállás esetén
 • Segélyszolgálat Európa-szerte az úttörő DAF ITS szolgáltatással
 • Minden szükséges alkatrész gyors beszállítása

A DAF Uptime Plus már elérhető. Ez az egyedi szolgáltatás a normál Full Care szerződés, a legszélesebb körű DAF MultiSupport csomag keretein belül érhető el.

 
 

Rugalmas csomagok fix áron

A DAF MultiSupport segít még többet kihozni a flottájából. Csomagjaink személyre szabott szervizmegoldást kínálnak minden járműalkalmazás számára, maximálisan 8 évre terjedően.

Care⁺ Xtra care Flex care Full care
Karbantartás
R&M Service Planner
Hajtásláncon végzett javítások
Nem hajtásláncon végzett javítások
Kopásjavítások
Meghibásodási segélynyújtás
Uptime plus
Jogszabályban előírt vizsgálatok
Connected Services szolgáltatások
Customer Notifications
Jelentések
Egyéb termékek

Standard

Optional

 
Ismertető letöltése
 
 

Több mint egyszerű javítás és karbantartás...

A szállítmányozási szegmensben minden eszköz a termelékenység maximalizálását és a költségek minimalizálását, a lehető legmagasabb tonnánkénti/kilométerenkénti profitot célozza. A DAF MultiSupport és Warranty Plus csomagjai annak az átfogó DAF javítási és karbantartási programnak a testreszabott szolgáltatásokat biztosító építőkövei, amely maximalizálja a rendelkezésre állást, ellenőrzés alatt tartja a havi költségeket, valamint biztonságos hátteret nyújt vállalatának.


A DAF MultiSupport előnyei:

 • Teljes pénzügyi ellenőrzés: a DAF MultiSupport fix, testreszabott és közös megegyezésen alapuló áron elégíti ki javítási és karbantartási igényeit. 
 • Optimalizált járműteljesítmény: a DAF-márkakereskedőnél a jól képzett szerelők tehergépkocsija minden aspektusát jól ismerik, és kizárólag kiváló minőségű, eredeti DAF-alkatrészeket használnak fel. Járműveit optimális állapotban tartva csökken a meghibásodás esélye, így az abból eredő késések költségvonzata is. 
 • Járművek rendelkezésre állásának maximalizálása: figyelembe véve igényeit, járműhasználatát, a tehergépkocsi konfigurációját és a hatályos jogszabályban előírt vizsgálatokat, márkakereskedője a járműhöz és az Ön tevékenységéhez legjobban illeszkedő, optimalizált karbantartási ütemtervet készít. Meghibásodás vagy más váratlan helyzet esetén mindig számíthat a DAF ITS segítségére.
 • Rugalmas ajánlatok: a DAF MultiSupport szolgáltatások programjának rugalmassága és a mögötte álló szervezet minősége jóvoltából minden ügyfelünknek a legjobb megoldást tudjuk nyújtani.

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS: A DAF állandó, kiemelt vállalása, hogy az ügyfelek fejlődését elősegítő megoldásokat biztosítson. Mind a DAF képviselői, mind az Ön ismerős márkakereskedője készséggel bemutatja mindazokat a lehetőségeket, amelyeket a DAF MultiSupport nyújthat az Ön vállalata számára.

 
 

Gyakran ismételt kérdések

 

 
Kattintson ide
 • Kivel állok majd kapcsolatban?
  A DAF MultiSupport szerződés megkötésével a DAF Trucks N.V. vállalattal köt szerződést. Így biztos lehet afelől, hogy mindig a rendelkezésére áll majd a DAF MultiSupport csomagba foglalt szolgáltatások teljesítéséhez szükséges, magasan képzett DAF-márkakereskedő. A helyi márkakereskedő fogja elvégezni a DAF MultiSupport csomagba foglalt szolgáltatásokat, mivel ő ismeri az Önöknél használt járműveket, azok használati célját és az Önök által támasztott igényeket, így a lehető legjobb támogatást tudja nyújtani.
 • DAF MultiSupport szerződés megkötése esetén bármelyik DAF-műhelyben elvégeztethetem a karbantartást és a javításokat?

  Mivel DAF MultiSupport szerződését a DAF Trucks N.V. vállalattal köti meg, hazai és külföldi márkakereskedők választása esetén mindig lehet az Ön közelében egy DAF-műhely, amely az Önnek megfelelő időben és helyen végzi el a szervizmunkákat, hogy maximális rugalmassággal végezhesse a szervizelést.

 • A DAF MultiSupport szerződés díjszabása időben rögzített?
  Választhat időszakonként felülvizsgált, indexelt díjszabást, vagy infláció ellen védett díjszabást, amely a szerződés teljes időtartama alatt változatlan marad.
 • Mi történik akkor, ha meg szeretném változtatni a szerződésemet?
  Ha úgy dönt, hogy módosítani kívánja DAF MultiSupport szerződését, tájékoztassa a DAF Trucks vállalatot, hogy feltétlenül megtehessünk minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy Ön kihasználhassa magas színvonalú szolgáltatásainkat, és a lehető legtöbbet hozhassa ki tehergépkocsijából. A DAF MultiSupport szerződés módosítása esetén előfordulhat, hogy a díjszabást is meg kell változtatni.
 • Miért érdemes DAF MultiSupport szerződést kötnöm?

  A DAF MultiSupport szerződéssel teljes körű pénzügyi ellenőrzésre tehet szert fix, előre megszabott áron, és rugalmas ajánlataink előnyeit kihasználva optimalizált járműteljesítményt, a jármű maximális rendelkezésre állását és nagyobb viszonteladási értéket érhet el.

 • Hogyan növelheti a DAF MultiSupport szolgáltatás tehergépkocsim viszonteladási értékét?
  A DAF MultiSupport a legmagasabb szolgáltatási színvonalat biztosítja járművei számára. Az eredeti DAF-alkatrészekkel és DAF szabványok szerint végzett karbantartások és javítások értéke nemcsak a nagyobb megbízhatóságban és tartósabb üzemben jelentkezik, hanem a magasabb viszonteladási értékben is megjelenik. A DAF magasabb maradványértéket garantál a DAF MultiSupport igénybevétele esetén.
 • Mennyire rugalmasak a DAF MultiSupport csomagok?
  A csomagok különféle termékekből épülnek fel, amelyek csomagonként eltérnek. Lehetősége van további termékek kiválasztására is: mindegyik csomaghoz más opcionális termékek csoportja tartozik, amelyek közül választhat. A DAF MultiSupport szolgáltatások programjának rugalmassága és a mögötte álló szervezet minősége jóvoltából minden ügyfelünknek a legjobb megoldást tudjuk nyújtani.
 • Mi a DAF International Truck Service?
  Meghibásodás vagy bármilyen egyéb váratlan helyzet esetén teljes mértékben számíthat a DAF nemzetközi segélyszolgálatára (ITS) és a sűrű DAF szervizhálózatra egész Európában: napi 24 órán át, a hét minden napján, az év 365 napján. A tapasztalt kezelők minden szükséges segítséget megadnak (tíz különböző nyelven), hogy tehergépkocsija a lehető legkevesebb késéssel újra üzemképes legyen.