Foto zaakvoerder L Van Bogaert DEF

L. Van Bogaert Transport

„A DAF TEHERGÉPKOCSI-SPECIFIKUS JÁRMŰVEZETŐI KÉPZÉSE ÉREZHETŐ HATÁST GYAKOROL.”

Bart Malfliet, az L. Van Bogaert Transport kereskedelmi igazgatója

 

2–3 LITERREL CSÖKKENT AZ ÁTLAGOS ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

Az L. Van Bogaert Transport vállalat folyamatosan beruház a szinte kizárólag DAF XF járművekből álló flottájának korszerűsítésébe. Ezek a hatékony tehergépkocsik ráadásul a Transport Academy DAF-járművezetői képzésének köszönhetően egyre hatékonyabbá válnak.

A PÓTKOCSIK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Az L . Van Bogaert Transport már 85 éve működik elsősorban építőanyagok szállítmányozójaként – ez a specializálódás főként a régióban található nagy számú építőipari vállalatnak köszönhető. Flottája a DAF XF vontatók és pótkocsik széles választékából tevődik össze, többek között ponyvás pótkocsikból, síkplatós pótkocsikból, darus tehergépkocsikból és platós tehergépkocsikból.

SZÜKSÉGBŐL ERÉNYT KOVÁCSOLNI

“A 95-ös kód előírásai miatt a járművezetői képzés folyamatos fejtörést okoz a szállítmányozási vállalatoknak. A DAF-nak azonban sikerült a szükségből erényt kovácsolva összekötnie a gazdaságos járművezetést közvetlenül azzal a tehergépkocsival, amelyet a járművezető napi rendszerességgel vezet” – magyarázta Bart Malfliet. Így a járművezető tehergépkocsijának minden opcióját felhasználhatja ahhoz, hogy hatékonyabbá tegye menet közben. “Járművezetőinknek ez meglehetősen jól sikerült; a képzés elvégzése után két–három literrel csökkent az átlagos üzemanyag-fogyasztásuk” – tette hozzá Bart Malfliet.

A DAF JÓL TUDJA, MIT CSINÁL

Bart Malfliet úgy véli, az, hogy a DAF Trucks ingyenes DAF-járművezetői képzést biztosít mindenkinek, aki új tehergépkocsit vásárol tőlük, fantasztikus extrának számít: “Az egyes új tehergépkocsikra vonatkozó speciális képzések jobb üzemanyag-hatékonyságot eredményez, és segítenek megőrizni a járművezetők szakmai színvonalát. A képzés arra ösztönzi őket, hogy újra meg újra minden tőlük telhetőt megtegyenek azért, hogy további százalékpontokkal javítsák járművezetői pontszámukat.”

Bart Malfliet, az L. Van Bogaert Transport kereskedelmi igazgatója

Foto zaakvoerder L Van Bogaert DEF round
 
 

 

Más történetek: