Foto Van Osselaer DEF

Van Osselaer Peter & Co

“DAF Driver Training maakt chauffeurs niet allen zuiniger maar ook sneller.”

Peter Van Osselaer, zaakvoerder Van Osselaer Peter & Co

 

100%-OS PONTSZÁM A DAF-JÁRMŰVEZETŐI KÉPZÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN

A Van Osselaer Peter & Co vállalatnál az átlagos üzemanyag-fogyasztás csökkenését tapasztalták.

HATÉKONYSÁG ÉS KÉNYELEM

A Dendermonde-ban működő Van Osselaer Peter & Co vállalat főként veszélyes áruk és használt akkumulátorok szállítását és logisztikai szervezését végzi már sok éve. Ehhez a fajta munkához a kivételesen hatékony, kényelmes és biztonságos DAF CF tehergépkocsi-alváz az ideális választás.

MEGÉRI A BEFEKTETÉST

A fuvarvállalat nemrég ismerte meg a Transport Academy által tartott minősített DAF képzést: “A 95-ös kód 95előírásai szerint az állandó járművezetői képzési programokon belül kötelező elvégezni egy tanfolyamot gazdaságos járművezetésből. Ez a továbbképzés azonban mindig megéri a pénzét.” A Van Osselaer Peter & Co járművezetői amellett, hogy lelkesen fogadták az elméletet és gyakorlatot is ötvöző tananyagot, a tanfolyam elvégzése után sokkal hatékonyabbnak is bizonyultak a volán mögött. Néhányuknak még a 100%-os pontszámot is sikerült elérnie a gyakorlati tételekből!

EGGYÉ VÁLNAK A TEHERGÉPKOCSIJUKKAL

“Érdekes módon ez a megnövelt hatékonyság nem akadályozta meg őket abban, hogy tartsák magukat a szigorú szállítási időkhöz. Az eredmény pedig egy mindenki számára előnyös helyzet lett” – tette hozzá Peter Van Osselaer. Az pedig, hogy a DAF Trucks Belgium és franchise birtokosai díjtalanul kínálják a képzést mindenkinek, aki új tehergépkocsit vásárol, csak hab a tortán a Dendermonde-ban működő fuvarvállalat szemszögéből: “Ez azt jelenti, hogy tényleg maximalizálni lehet a DAF CF hatékonyságát, és lehetővé tehetjük, hogy járművezetőink eggyé váljanak a tehergépkocsijukkal.”

Peter Van Osselaer, a Van Osselaer Peter & Co vállalat kereskedelmi igazgatója
Foto Van Osselaer DEF Round
 
 

 

Más történetek: