DAF-New-Generation-XG-plus-01

Az új generációs DAF XG⁺ lett „Az Egyesült Királyság legjobb dízelvontatója”

DAF LF and CF complement DAF hattrick at Fleet News Awards ‘22

 
Download
  • 2022. március 30., szerda
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Az új generációs DAF XG⁺ nyerte el „Az Egyesült Királyság legjobb dízelvontatója” címet a rangos 2022-es Fleet News Awards díjátadón. Ugyanezen az eseményen a zsűri a DAF LF-nek ítélte oda „A legjobb kéttengelyes könnyű tehergépkocsinak”, a DAF CF-nek pedig „A legjobb tehergépkocsi-alváznak” járó díjat. Ez az ötödik év, hogy a DAF Trucks vállalat a legjelentősebb elismerésekkel tér haza a Fleet News Awards díjátadóról.

 

Az XG⁺ legújabb elismerését megelőzően az új generációs DAF XF, XG és XG⁺ járművek nyerték el tavaly novemberben a „2022-es év nemzetközi tehergépkocsija” díjat, ezt követően pedig „Az év tehergépkocsija” megtisztelő címet Portugáliában és Romániában. 

A Fleet News Awards zsűrije csak dicséreteket tudott megfogalmazni az új generációs DAF XG⁺ járművel kapcsolatban.  „A DAF zászlóshajója stílusos, tele van újításokkal, fantasztikus vezetni, és az iparág legtágasabb, legkényelmesebb fülkéjével rendelkezik. Az XG⁺ új etalont teremt a vontatók piacán. Minden flottának előnyére válnak a versenyképes üzemeltetési költségek, valamint a DAF a rendelkezésre állást maximalizáló, elismert támogatási szolgáltatása. A járművezetők és flották szempontjából is előnyös tulajdonságok pedig győztes kombinációt alkotnak.”

A legjobb tehergépkocsi-alváz

A DAF népszerű áruterítő tehergépkocsija nyerte el „A legjobb tehergépkocsi-alváz” címet. A zsűri a következő indoklást adta: „A CF a nehéztehergépkocsi-alvázak kategóriájának egyértelmű győztese. Messze a legkiválóbb univerzális tehergépkocsi-alváz, amely minden flotta igényeit kielégíti az összes iparágban. Győztes tulajdonságai között szerepel többek között a megbízhatóság, a rakománysúly, a járművezetői elégedettség, a márkakereskedői támogatás és a kedvező üzemeltetési költségek.”

A legjobb könnyű tehergépkocsi

Ezzel párhuzamosan a DAF városi áruterítő tehergépkocsi-alváznak, a páratlan LF sorozat, elnyerte „A legjobb kéttengelyes könnyű tehergépkocsi-alváznak” járó díjat. „Az LF uralja az Egyesült Királyság 7,5 tonnás tehergépkocsi piacát, ami nem is meglepő: kiemelkedő megbízhatósága, versenyképes árképzése és az iparág legjobb márkakereskedői támogatása minden flottát meggyőz a jármű elsőbbségéről. Ráadásul a járművezetők igényeit figyeIembe véve, ergonomikus kialakítással készül, megfelelő méretű, jól felszerelt és kényelmes fülkével. Minden típusú flottatevékenységhez ez a jól bevált választás.”

Laurence Drake, a DAF Trucks egyesült királyságbeli ügyvezető igazgatója a díjátadó szponzora, a Rivus Fleet Management Solutions képviselőjétől, Dave Jonestól vette át a díjakat. Laurence így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy nekünk ítélték oda ezeket a rendkívül nívós díjakat. Járműtípusaink elismerése is jól bizonyítja a DAF-termékválaszték génjeiben lévő minőséget és megbízhatóságot.”

 

 
 
 

Sajtókapcsolat

Ön újságíró? Keressen bennünket a vállalatunkkal, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, illetve bármilyen egyéb témával kapcsolatos bővebb tudnivalókért.

Rutger Kerstiens
Vállalati kommunikációs részleg

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
Rutger Kerstiens