DAF-MultiSupport-Iemoli_hero-header

„Hogyan biztosítja Andrea Bigiotti Iemoli nyugalmát a DAF MultiSupport”

Iemoli Trasporti Group

 

Meghatározott ár és annak biztosítása, hogy tehergépkocsijai mindig jó üzemi állapotban vannak. Andrea Bigiotti Iemoli, az Iemoli Trasporti Group tulajdonosa a DAF MultiSupport Full Care szerződés mellett döntött.

 
 

„Az Iemoli Trasporti fő prioritása mindig is a megbízható és pontos szállítás volt. A tehergépkocsiknak évente 365 napon át teljesen működőképesnek kell lenniük, amíg a flotta részét képezik – és a DAF MultiSupport Full Care szolgáltatással elértük ezt a célt” – mondja Andrea Bigiotti Iemoli.

Az Iemoli Trasporti Group az olaszországi Como tartományban működő nagyvállalat. Elsősorban a veszélyes áruk ADR-szabályok szerinti szállítására, a szabályozott hőmérsékletű áruk szállítására és az Olaszország és Svájc közötti intermodális szállításra összpontosít. A Giovanni Bigiotti Iemoli által 1962-ben alapított vállalatot Andrea jelenleg a hatékony partneri kapcsolatot előnyben részesítő nővérével, Margheritával és egy 50 alkalmazottból álló csapattal működteti. 

DAF-MultiSupport-Iemoli-image-2
 
 
 
DAF-MultiSupport-iemoli_carrousel-round

Mindig maximális működőképességet biztosító szerződés

A vállalat nem mindig használta ezt a szerződéstípust, ahogy Andrea is emlékeztet rá: „Korábban kizárólag a gyártó garanciájára és a jármű karbantartására támaszkodtunk. A kihívást az jelentette, hogy nem tudtuk megtervezni a művelet végső költségét. Olyan szerződést szerettem volna, amely minden problémával és aggállyal szemben védelmet nyújt, és olyan fix díjat szerettem volna fizetni, amelyet a költségvetésem megenged. Most már csak a gumiabroncsokkal és az üzemanyaggal kell foglalkoznom – a többiről a DAF gondoskodik, a rutinszerű és nem rutinszerű karbantartások hatékony elvégzésével akár Olaszországban, akár külföldön.” 

 
 

A jól karbantartott tehergépkocsik jobb ügyfélszolgálatot tesznek lehetővé

A tehergépkocsik átlagosan hat évig maradnak a flottában, a DAF MultiSupport Full Care szerződés időtartama pedig ugyanennyi. A vállalat fokozatosan jutott el eddig a megoldásig: „Úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a szerződéseket, mert úgy találtuk, hogy a DAF ütemezett szervizprogramjának megfelelően négy vagy öt év használat után a tehergépkocsik még mindig „fiatalok” és teljesen megbízhatók voltak”. 

DAF-MultiSupport-Iemoli_8601_image
 
 

Andrea így nyilatkozik erről: „A MultiSupport Full Care megoldás folyamatos és megbízható karbantartást szavatol meghatározott áron, így nyugodtan rábízhatjuk magunkat a mindig használatra kész és működőképes tehergépkocsikra. Ez pozitív hatással van a tehergépkocsi-kapacitás kihasználtságára, és végső soron az ügyfélszolgálatunk minőségére is.” Napjainkban Andrea enélkül az értékes támogatás nélkül elveszett volna. „Manapság, amikor vállalatunk egy új tehergépkocsi flottához való hozzáadása mellett dönt, a teljes szolgáltatási szerződés már adott, és már a tehergépkocsi megvásárlása előtt életbe lép.” 

Röviden, az olasz üzletember teljes mértékben elégedett a DAF MultiSupport Full Care szerződéssel: „A saját tapasztalatom nagyon pozitív volt, és bármely fuvarozó vállalatnak ajánlanám. Így az üzletvitel során megtakarított összes időt befektethetik.


Látogasson el az Iemoli Transporti weboldalára
 
DAF MultiSupport

Javítási és karbantartási csomagok – MultiSupport

A PACCAR Financial a javítási és karbantartási költségeket a lízingszerződésbe tudja foglalni, az egyéb költségekkel, pl. a tehergépkocsi biztosításával, GAP biztosítással, útadóval és autópálya-matricákkal együtt.

További tudnivalók