scott lewis

Scott Lewis

2018-as DAF Transport Efficiency Driver bajnok

Rendkívül nagy kihívásokkal teli, nehéz pálya, de elképesztő élmény!

 

Az, hogy végül én nyertem el a címet... hihetetlen!”

 

A DAF Transport Efficiency Driver kihívást május 19-e és 20-a között rendezték meg az egyesült királyságbeli Millbrook Proving Ground pályáján. A DAF minden második évben megrendezi az eseményt, hogy megtalálják Nagy-Britannia legjobb gépkocsivezetőjét. A selejtező körök után egy 20 fős csapat küzdhetett meg egymással a rendkívül nehéz pályán. Idén a Best Connection alkalmazottja, Scott Lewis nyerte a versenyt.

A legújabb DAF-tehergépkocsikkal a versenyzőknek egy sor kihívást kellett teljesíteniük, amelyeknek az volt a célja, hogy teszteljék az indulók vezetői képességeit, valamint út- és a járműismeretüket. „Fantasztikus volt” – nyilatkozta Scott Lewis, aki mindössze 2016-ban szerzett jogosítványt haszongépjárművekre.

“„Hatalmas nyomás nehezedett rám, és szoros verseny alakult ki. Nagyszerű volt ilyen jó gépkocsivezetőkkel megmérkőzni. Előre figyelmeztettek minket, hogy nagyon kemény lesz a pálya, és nem is hazudtak” – folytatta Scott. „Különböző járműveken, különféle szituációkban kellett teljesítenünk a teszteket. Ez tovább nehezítette a dolgunkat.””

Scott még hozzátette: „Eszméletlen esemény volt, a DAF Trucks-nál mindenki nagyszerűen végezte a feladatát. Ami az új DAF-típusokat illeti, az új tehergépkocsik zökkenőmentesen működnek, a motor hihetetlenül gyorsan reagál, a fülkék pedig tágasak és kényelmesek. Röviden: minden vezető álma!””

scott lewis
ProudDAF
 

 

Más történetek: