Számíthat a DAF-ra!

A jelenlegi nagy kihívást jelentő idők igazolják, hogy a fuvarozás létfontosságú a társadalom számára. A fuvarozóvállalatok, illetve a munkatársaik és járművezetőik végtelen elhivatottságának köszönhetően minden nap biztosított a kórházak, gyógyszertárak, drogériák és szupermarketek ellátása. Ezt mi a DAF-nál mindenki másnál jobban érzékeljük.

Tehergépkocsi-gyártóként és szolgáltatóként a DAF kulcsfontosságú része a logisztikai láncnak. Ez a fontos felelősség a mi vállunkon és az Európa-szerte, illetve azon túl működő 1100 márkakereskedőnk vállán nyugszik. Közösen minden tőlünk telhetőt elkövetünk majd annak érdekében, hogy támogassuk ügyfeleinket fuvarozási tevékenységük folytatásában. Európa-szerte minden márkaszervizünk nyitva tart és az elismert országúti segélyszolgálatunk, a DAF International Truck Service (DAF ITS) is a nap 24 órájában folyamatosan működik. Állandóan figyeljük az alkatrészellátásunkat, hogy maximális rendelkezésre állást és üzemidőt biztosíthassunk.

A fuvarozási ágazat elsősorban egy embereket foglalkoztató üzletág. Így mindig az emberek állnak az első helyen. Ezért intézkedéseket vezettünk be, hogy megvédjük a márkakereskedéseink látogatóit és a munkatársainkat egyaránt. Kihangsúlyozzuk az optimális higiénia fontosságát, megkérjük az embereket, hogy tartsanak 1,5 méter távolságot egymástól és nem engedünk be látogatókat a műhelyeinkbe, hogy csak néhány intézkedést említsünk. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: így biztosítjuk, hogy a koronavírus ne terjedjen és a tehergépkocsik mozgásban maradjanak az utakon. Azért, hogy létfontosságú munkát végezhessenek.