PACCAR Connect visual

Big data

 

A DAF Connect  egy online flottakezelő rendszer, amely valós időben figyeli, összehasonlítja és optimalizálja flottája és járművezetői teljesítményét. A maximális hatékonyság, a lehető legalacsonyabb üzemanyag-költségek és a nagyon kedvező CO2-kibocsátás érdekében.

A fejlődés gyors ütemben halad előre. A DAF Connect segítségével már meg lehetett tervezni a legjobb útvonalat, és nyomon lehetett követni az egyes tehergépkocsik és járművezetők üzemanyag-fogyasztását. A közelmúltban pedig a DAF Connect segítségével online is olvashatóvá vált a járművezetői kártyák és tachométerek memóriája, ami rengeteg időt és energiát takarít meg.

A Big data és a Connected Services folyamatos növekedése azt jelenti, hogy az értékük a jövőben csak növekedni fog: a jármű figyelmeztető jelzései, amelyek automatikusan megjelennek a bázison, a távolról telepíthető szoftverfrissítések, a hatékonyan tervezhető közúti karbantartás. Mindezek nagyon hasznosak, mind az Ön profitja, mind pedig a világ szempontjából, amelyben élünk. A hatékonyság mindennek a javára válik.

Szeretne többet megtudni a DAF Connectről? Látogasson el az ország weboldalára, vagy forduljon a helyi márkakereskedőhöz.