Download
  • 2019. július 10., szerda
  • Eindhoven
 

Ezer és egy módja a fülke testreszabásának

Itt a DAF-nál elsősorban testreszabott tehergépkocsikat gyártunk. A tehergépkocsi minden alkatrésze az igények szerint alakítható, és a tehergépkocsi addig nem kerül gyártásba, amíg nem vagyunk pontosan tisztában az ügyfél igényeivel. A fülke még a későbbiekben is sokféle módon a járművezető személyes igényeihez szabható. Tudjon meg többet a különféle opciókról.

 
Driver comfort
 

Frissítse DAF-fülkéjét és ezzel adjon hozzá értéket

A tehergépkocsi frissítése során sokféle opció közül választhat. Ezzel nemcsak a járművezető kényelme fokozható, hanem mindez a tehergépkocsihoz hozzáadott értékként is felfogható. Az alábbiakban erre láthatunk néhány példát:

DAF prediktív sebességtartás

Az intelligens rendszer segíti a járművezetőt a tehergépkocsi hatékonyabb üzemeltetésében. A rendszer fejlett GPS technológia használatával előre kiszámítja a következő egy-két kilométer ideális vezetési körülményeit. Ez segíti a járművezetőt a különféle helyzetek felmérésében és mérlegelésében. A DAF prediktív sebességtartás jelentős üzemanyag-megtakarítás eléréséhez is segítséget nyújthat.

DAF Connect

A flottakezelő rendszer használatával egyszerre kísérheti figyelemmel az összes tehergépkocsiját. A naprakész információk birtokában szükség esetén gyorsan cselekedhet. A DAF Connect használatakor a járművezető soha nincs egyedül.

TRP biztonsági berendezések

A különféle biztonsági berendezések azonnal növelik a tehergépkocsi értékét. Ezek közé tartozik a TRP abroncsnyomás-figyelmeztető, amely figyelmezteti a járművezetőt, ha a tehergépkocsi abroncsnyomása már nem optimális. További példát jelentenek erre a TRP kamerarendszerek, amelyek fokozzák a biztonságot. A rendszer folyamatosan rögzíti a képet, ezért ha a tehergépkocsi ütközéses balesetet szenved, minden felvétel kényelmesen hozzáférhető. A képek felhasználhatók bizonyítékként, és a biztosítási kárigényléssel együtt benyújthatók.

DAF tartozékok

Termékek széles kínálatával tesszük könnyebbé, élvezetesebbé és hatékonyabbá a járművezető életét. A megemelt szegélyű padlószőnyegek megtartják a szennyeződést, vizet, jeget és havat. Tökéletesen illeszkednek a belső térhez és könnyen tisztíthatók. Számos további tartozék kapható, melyek között lámpák, mikrohullámú sütők, kávéfőző gépek, speciális porszívógépek, vízforralók és hűtőládák is megtalálhatók.

DAF audio- és navigációs készülékek

Szeretné, ha a rendkívül csendes fülkében némi hang lenne az útitársa? A Pioneer audioberendezése a legjobb hangminőséget biztosítja, és beszerelt elemei észre sem vehetők. Esetleg még praktikusabb információkra van szüksége? A DAF-kamionok navigációs rádiója az új utakkal és útvonalváltozásokkal kapcsolatban mindig naprakész információkkal látja el a járművezetőt – szuperhatékony módon!

TRP-állóklíma

A kutatások azt mutatják, hogy a kabin legjobb éjszakai hőmérséklete 20 és 22 fok között van. Magasabb hőmérséklet esetén másnap 20%-kal csökken a járművezető reakciókészsége. Az állóklíma a tehergépkocsi éjszakai álló helyzetében is kellemes, hűvös fülkét biztosít.

A DAF-fülke testreszabása

Amennyiben kiegészítőkkel szeretné felszerelni DAF-tehergépkocsiját, keresse bátran DAF-márkakereskedőjét, aki örömmel tájékoztatja a különféle lehetőségekről és opciókról.

DAF 3D truck configurator

DAF tehergépkocsi-konfigurátor

A hatékonyság a pontosan az Ön igényeinek megfelelő alkalmazási területre szabott tehergépkocsi kiválasztásával kezdődik. Szabja testre a fülkét, a színeket, a jármű külsejét, a hajtásláncot, az alvázat és egyéb jellemzőket a DAF 3D-s tehergépkocsi-konfigurátora segítségével.

Konfigurátor indítása