• 2022. október 20., csütörtök
  • Eindhoven
 

Új DAF éjszakai zár: biztonságos és integrált megoldás

A piacon kapható legjobb ajtózár

2008-ban a DAF volt az első gyártó, amely éjszakai zárat vezetett be a járművezető hatékonyabb védelme érdekében. Most már az új DAF éjszakai zár is teljesen be van építve az ajtóba.

 
DAF-PACCAR-Parts-Night-Lock-Accessories
 

Masszív szerkezet, egyszerűen használható 

A DAF éjszakai zár a beltérrel megegyező színű acéllemezből áll, amely billenőkapcsolóval van felszerelve. Ha a zár be van kapcsolva, a lemez lecsúszik a fogantyú felett. Ez blokkolja az ajtót, és távol tartja a potenciális behatolókat. A piros jelzőfény egyértelműen jelzi, hogy a DAF éjszakai zár aktiválva van. A billenőkapcsoló egyszeri megnyomásával ismét kioldható a zár, így vészhelyzet esetén a vezető gyorsan kiszállhat a fülkéből.

A járművezető kiváló védelme

Az új DAF éjszakai zár akár 50%-kal erősebb, mint a piacon kapható hasonló rendszerek. A DAF éjszakai zárral felszerelt, új generációs XF, XG, XG⁺ és XD ajtajai még feszítővassal sem nyithatók ki. Az ajtókilincseken lévő speciális matrica a DAF éjszakai zárra hívja fel a figyelmet. A DAF éjszakai zár mostantól megrendelhető a DAF-webáruházban. A készlet két zárból, egy speciális matricából és egy vészhelyzet esetén használandó kalapácsból áll.