Maintenance-Plus-Headerbeeld

Aktuális ajánlat: DAF Karbantartás plusz

 

A COVID-19 vírus óriási hatással van gazdaságunkra és a közlekedési ágazatra. Míg a létfontosságú ágazatokban működő fuvarozócégeknek az összes rendelkező erőforrást igénybe kell venniük, más cégeknek sajnos a bezáráson kell elgondolkodniuk. DAF-márkakereskedőként ezt jobban megértjük, mint bárki más. Ezért szeretnénk segíteni ügyfeleinknek ebben a nehéz időszakban.

 

Partnerek jóban-rosszban

A létfontosságú ágazatokban használt tehergépkocsik karbantartása fontosabb, mint valaha. Viszont ha ritkábban használják vagy leállították őket, ez ideális idő lehet a tehergépkocsikon a megelőző karbantartás elvégzésére. Így, amikor a gazdaság helyreáll, számíthat járművei maximális rendelkezésre állására. X/Y karbantartási szolgáltatásunkat ezért ingyenesen a DAF Karbantartás plusz szolgáltatásra frissítettük. Ez azt jelenti, hogy további előnyöket használhat ki a kulcsfontosságú alkatrészeket, az ingyenes szoftverfrissítéseket* és a tehergépkocsi alapvető alkatrészeinek átfogó, megelőző ellenőrzését illetően.

 

hu164760_PACCAR_Tabel_1600x250_hu_hu

 

Ránk számíthat

DAF-márkakereskedőként mindent meg szeretnénk tenni, hogy ügyfélként támogassuk Önt. Többet várhat tőlünk, különösen ebben a nehéz időszakban. Ha bármilyen kérdése vagy különleges kérése van, forduljon hozzánk bizalommal.

 

MAX-kuponok az Euro 5 alapvető alkatrészeihez

164825_coupons_1600_hu-hu

MAX-kuponok az Euro 6 alapvető alkatrészeihez

164285_Euro6_coupons_1600_hu-hu

A kuponos kedvezmények 2021. április 1-ig érvényesek, és kizárólag a MAX-kártyatulajdonosok számára vehetők igénybe. A promóció a javítási és karbantartási szerződésekre nem vonatkozik. 
*Ingyenes szoftverfrissítések a DAF által meghatározottak szerint.