Download
  • 27 március 2021
  • Eindhoven
 

TRP-fékalkatrészek tehergépkocsikhoz és pótkocsikhoz

A jól karbantartott fékrendszerek jelentőségéről nem kell túl sok szót ejteni. A biztonságos fékezés minden közlekedési helyzetben első számú prioritásnak számít. Ezért találhatja meg TRP-katalógusunkban a tehergépkocsikhoz és pótkocsikhoz használatos olyan termékek széles választékát, mint a fékbetétek, féknyergek vagy féktárcsák.

 
brake-image
 

A TRP tehergépkocsi- és pótkocsialkatrészek kiváló ár-érték arányukról ismertek. Ezek a megfizethető és megbízható megoldások nemcsak a DAF-tehergépkocsikhoz, hanem az összes európai tehergépkocsi- és pótkocsigyártó számára is elérhetők. Ez alól a TRP-fékalkatrészek sem kivételek.

Egy egyedi és tartós súrlódó anyagot fejlesztettek ki kifejezetten a TRP számára, amellyel még szélsőséges üzemi körülmények között is optimalizálni lehet a jármű fékezési lassulását. A TRP-fékalkatrészek valós körülmények között is megbízhatónak és tartósnak bizonyultak nagy távolságokon, professzionális alkalmazások esetében.

TRP-fékalkatrészek tehergépkocsikhoz és pótkocsikhoz:

• Sokoldalú fékbetétek, féktárcsák, féknyergek, fékdobok, fékpofák, fékhengerek, légszárítók és javítókészletek
• Kiváló ár-érték arány minden európai tehergépkocsi- és pótkocsigyártó számára
• Kiváló minőségű, csak a TRP által gyártott súrlódó anyagból készülnek
• Teljes körű garancia minden féktermékre

Az Ön üzleti partnere
Ha a teljes flotta szakszerű karbantartásáról és javításáról van szó, egyszerűen nem létezik jobb megoldás. Emellett a DAF-webáruházban teljes körű és naprakész áttekintést talál az összes TRP-fékalkatrészről. Látogasson el a weboldalra, vagy jöjjön el hozzánk! Örömmel segítünk Önnek, és nem kötelező vásárolnia!