Download
  • 2021. március 27., szombat
  • Eindhoven
 

Teljes körű termékválaszték, az eredeti SAF-alkatrészeket beleértve

A DAF-webáruházban minden alkatrészt megtalál. Az eredeti DAF-alkatrészek mellett több mint 80 000 TRP-alkatrészt is kínálunk minden tehergépkocsi-, pótkocsi-, hátsó emelő és felépítménymárkához. A DAF-webáruházban egyúttal az eredeti SAF-alkatrészek teljes választéka is megtalálható.

 
The-full-range-including-genuine-SAF-parts
 

Az SAF hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű tengelyek, felfüggesztési rendszerek, gólyalábak, nyeregszerkezetek és királycsapok gyártójaként. A DAF-webáruházban már a teljes SAF termékválaszték elérhető, beleértve a komplett és a csupasz tengelyeket is. A könnyű tengely- és termékazonosításnak köszönhetően még jobban leegyszerűsödött a rendelési folyamat. A termékazonosító számok segítségével Ön biztosan a megfelelő alkatrészeket fogja megkapni.

Minden pótkocsialkatrész egy helyen
• Az SAF-alkatrészek teljes választéka a DAF-webáruházban
• Egyszerű tengely- és termékazonosítás
• Versenyképes árú TRP-pótalkatrészek minden tehergépkocsi- és pótkocsimárkához, beleértve a fékalkatrészeket, lökhárítókat, világítást, hevedereket és levegőtömlőket.

Teljes körű szervizmegoldások a DAF-márkakereskedőtől
DAF-márkakereskedőként megbízható partnerei vagyunk pótkocsija karbantartásában és javításában, valamint a pótkocsitengely cseréjében. Műhelyünk magasan képzett szakemberei rendelkeznek a flottája optimális rendelkezésre állásának biztosításához szükséges szakértelemmel. Tekintse meg teljes kínálatunkat TRP katalógusunkban, vagy forduljon márkakereskedőjéhez. 


Tekintse meg teljes termékválasztékunkat TRP-katalógusunkban, vagy forduljon márkakereskedőjéhez.