Download
  • 2021. március 9., kedd
  • Eindhoven
 

Új PACCAR töltők

nagyobb rugalmasság

A DAF élen jár a haszonjárművek elektromos hajtásláncának fejlesztésében. A DAF CF Electric elnyerte a Green Truck Logistics Solution díjat 2019-ben. A nemrégiben forgalomba hozott LF Electric típussal, amely egy maximálisan 280 csendes és kibocsátásmentes kilométeres hatótávval rendelkező áruterítő tehergépkocsi, a vállalat új mérföldkövet ért el. Eljött az idő az új PACCAR töltők bevezetésére.

 
All about the Euro 6 fuel filter
 

Most és a jövőben

Minden konkrét helyzethez az üzletének megfelelő elektromos jármű (EV) töltési megoldás áll rendelkezésre. A töltőrendszerek kínálatában kompakt töltőállomások és az akkumulátort csupán 60 perc alatt 80%-ra feltöltő gyorstöltők is megtalálhatók. Ezenkívül több típus már magasabb áramszinteket kínál, így azok már felkészültek a jövőbeni töltési követelményekre is. A maximális üzemidő, a minőség, a csatlakoztathatóság és az egyszerű kezelhetőség a legfontosabb követelmény minden PACCAR töltőnél.

A PACCAR töltők előnyei:

  • A szállítási igényeinek megfelelő EV töltési megoldások
  • A legjobb választás a DAF LF/CF Electric járművekhez most és a jövőben
  • CCS2 EU csatlakozó: megfelel a más elektromos haszonjárművekhez is
  • Teljes körű karbantartás: kétéves szolgáltatásszint-szerződést tartalmaz
  • A legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő CE-tanúsítvány
  • Vezeték nélküli szoftverfrissítések és -bővítések

  

Többet kínáló támogatás

Segítünk kiválasztani az Ön követelményeinek megfelelő, időtálló töltési rendszert. Ezenkívül azt szeretnénk, hogy lépjen szintet — például, útvonal-szimulációs modelleket biztosítunk Önnek, amellyel kialakíthatja a lehető leghatékonyabb járműhasználatot, és meghatározhatja az optimális töltési infrastruktúrát. Ez lehetővé teszi, hogy akár 500 teljesen elektromos meghajtással megtett kilométert érjen el naponta a DAF CF Electric tehergépkocsival. Gondoskodunk róla, hogy befektetése jobban megtérüljön! További információkért forduljon a DAF márkakereskedőhöz.