Download
  • 2021. március 27., szombat
  • Eindhoven
 

Kombinált készlet a motor működőképességének megőrzéséhez

  • Fokozza a tehergépkocsi kihasználtságát 
  • Megelőzi a javíthatatlan károsodást 
  • Segít növelni a lényeges alkatrészek üzemélettartamát
 

A modern PACCAR motor több különböző rendszer zseniális egysége, amelyeknek zökkenőmentesen kell együttműködniük. Ékszíjunk a szíjfeszítővel és a vezetőtárcsával együtt fontos szerepet játszik ebben a folyamatban. 

 
Spanrolsets-artikel
 

Ez egy kipróbált és tesztelt technológia. A motor forgattyústengelye nem csak a járművet, hanem a motor és a jármű alapvető alkatrészeit, például a hűtőfolyadék-szivattyút, a generátort és a légkondicionáló szivattyúját is hajtja. A gumiból készült ékszíjat egy szíjfeszítő tartja feszesen. A vezetőtárcsa akadályozza meg a szíj rezgését.

 

Cserélje ki, mielőtt túl késő lenne

Az ékszíj, a szíjfeszítő és a vezetőtárcsa a motoron kívül van felszerelve, ezért ki van téve a szennyeződésnek és a nedvességnek. Szélsőséges időjárási körülményeknek kell ellenállniuk. Az ékszíj üzemélettartama korlátozott. Kopása vagy elégtelen feszessége esetén helyrehozhatatlan kár keletkezhet a motorban. Ennek elkerülése érdekében fontos, hogy időben cserélje ki az ékszíjat. Emellett azt javasoljuk, hogy ezzel egy időben új szíjfeszítőt és vezetőtárcsát is szereljen fel. Az optimális biztonság érdekében javasoljuk, hogy háromévente cserélje ki a szíjat, a szíjfeszítőt és a feszítőgörgőt.

A legjobb minőségű, eredeti DAF szíjfeszítőkészleteket kínáljuk, amelyek DAF XF és CF Euro 6 tehergépkocsihoz is kaphatók. A készlet tartalma az eredeti ékszíj, a szíjfeszítő, a vezetőtárcsa és a szükséges rögzítőelemek. Költséghatékonyabb az egyes alkatrészek helyett egy teljes készletet megvásárolni, és a rendszeres szerviz során cserélni.

Ha szeretne többet megtudni az eredeti DAF szíjfeszítőkészletekről, forduljon bizalommal DAF-márkakereskedőjéhez.