• 2019. szeptember 3., kedd
  • Eindhoven
 

Kiváló minőségű megoldások rakománya rögzítéséhez

A rögzítőheveder számos tehergépkocsi nélkülözhetetlen kelléke. A TRP-rögzítőheveder választásával biztonságot és garantált minőséget kap, a címkén becsületesen feltüntetett adatokkal. Más márkák nem garantálják ezt a színvonalat és megbízhatóságot.

 
Tiscotex
 

A rögzítőhevederek a helyükön tartják a rakományt, biztosítva ezzel, hogy az ne essen az útra, amikor a tehergépkocsi váratlan manővereket hajt végre, így a szállítmány sértetlenül juthat el a célállomásra. Amikor rögzítőhevedert vásárol, körültekintően járjon el, mivel Filip Vercauteren, a rögzítőhevedereket gyártó Tiscotex igazgatója szerint gyakori az átverés a piacon.

A TRP-rögzítőhevederekkel garantált a minőség és a biztonság

A Tiscotex kiváló minőségű TRP-rögzítőhevedereket kínál, amelyek átfogó tesztelésen és ellenőrzésen mennek keresztül. Vercauteren azt mondja: „A TÜV az egyetlen olyan szervezet, amely ilyen szigorú vizsgálatot végez. A TÜV évente kétszer végez ellenőrzést nálunk, a szigorú, európai szabványoknak megfelelően.”

Vercauteren szerint bizonyos európai országokban csalnak az átvizsgáláskor: „Nem mindenki rendelkezik TÜV-tanúsítvánnyal, aki feltünteti a TÜV nevet a címkéin.” A dolgok a rögzítőhevederek szakítószilárdságát illetően is aggodalomra adhatnak okot. Minél nagyobb a szakítószilárdság, annál drágább a rögzítőheveder. Minden rögzítőhevederen fel kell tüntetni a szakítószilárdságot. Vercauteren azt mondja: „Ha valaki TRP-rögzítőhevedert vásárol, biztonságot vásárol, és a címkén feltüntetett minőséget kapja.”

A tesztelt rögzítőheveder hangos csattanással elpattan

A rögzítőheveder addig nem szakadhat el, amíg a címkén feltüntetett erő háromszorosa nem hat rá. Az LC25 típusú rögzítőheveder 2500 kg-os terhelést bír ki, és 7500 kg-os terhelésig nem szakadhat el. A Tiscotex egy kérdéses minőségű, de az LC25 címkével ellátott, népszerű terméket helyez a tesztpadra. A hevedernek 7500 kg-os szakítószilárdsággal kellene rendelkeznie, de amint a tesztelőgép átlépi a 6000 kg-os értéket, a heveder hangos csattanással szétrobban. Tehát, aki ezt a hevedert vásárolja meg, ár-érték arányban kedvezőtlenebb terméket kap a pénzéért, és megtévesztés áldozata lesz.

A TRP-rögzítőhevederek a legjobb minőségű ERGO racsnival rendelkeznek a piacon. A racsni ergonomikus kialakítású, kifejezetten kényelmesen használható, a normál racsniknál hosszabb karja van, így nagyobb erőt, biztonságot és kényelmet nyújt. A TRP-rögzítőhevedereket saját cégnevével és logójával testre is szabhatja.

Kérdése van a TRP-rögzítőhevederekkel kapcsolatban?

Ha szeretne többet is megtudni a TRP-rögzítőhevederekről, vagy a szállítmány rögzítésének szabályairól, nyugodtan lépjen kapcsolatba a DAF-márkakereskedőjével.