Download
  • 28 június 2019
  • Eindhoven
 

A biodízel és a DAF-üzemanyagrendszer

Augusztus 10-én ünnepeljük a nemzetközi biodízel napot. A biodízel jelentős előrelépést jelent, és környezetbarát üzemanyagnak is számít, de ugyanakkor káros hatással is lehet a motorra. Nekünk erre is van megoldásunk, így megőrizheti DAF-motorja optimális teljesítményét.

 
Biodiesel
 

A 7% biomasszával kevert dízelüzemanyag manapság gyakori, és csökkentheti a motorteljesítményt. A következő megoldásokkal elkerülheti a leállásokat:

Az üzemanyagrendszer rendszeres ellenőrzése

Kezdetnek lehetősége van DAVIE-diagnosztikával egybekötött üzemanyagrendszer-állapotellenőrzésre. Az ellenőrzési eredmények jelzik a következő szükséges lépést.

Eredeti FX8 DAF-üzemanyagrendszer-tisztító

A hagyományos üzemanyagrendszer-tisztítási munkák költségesek lehetnek, azonban az FX8 üzemanyagrendszer-tisztítóval ezek a nagy ráfordítások elkerülhetők. Az FX8 segítségével szétszerelés nélkül tisztíthatja a motort, és mivel a biodízel-lerakódások eltávolításával a motorteljesítményt is helyreállítja, az üzemanyag akár 1%-át is megtakaríthatja.

DAF XM6 üzemanyagrendszer-védelem

Az XM6 megvédi üzemanyagrendszerét a szennyeződésektől. A járműrendszerekbe egyetlen szereléssel beilleszthető MX6-egység első védelmi vonalként küzd az üzemanyag-szennyezés ellen. Minden tankolás után a lehető legtöbbet hozza ki a motorteljesítményből, és kritikus szennyeződésszint esetén figyelmeztető jelet ad. 

Fontos önnek a tiszta üzemanyagrendszer és a nagy teljesítmény?

DAF-márkakereskedője minden egyedi helyzetre megfelelő megoldást kínál. Személyre szabott tanácsért vegye fel vele a kapcsolatot, és számoljon be igényeiről.