Download
  • 2019. július 10., szerda
  • Eindhoven
 

7 ok arra, hogy a járművezetők miért a DAF márkát kedvelik a legjobban

A DAF-nál minden nap tehergépkocsijaink továbbfejlesztésén dolgozunk. Ennek egyik legfontosabb területe a járművezető kényelme. A cikk bemutatja, hogy a járművezetők miért elégedettek annyira a fülkéinkkel.

 
DAF XF Interior
 

A legtágasabb fülke

A DAF-tehergépkocsik rendelkeznek a piacon elérhető legszélesebb fülkékkel. A járművezetők a fülke minden egyes elemével kapcsolatban ezt látják és tapasztalják – akár dolgoznak, akár alszanak, akár pihenőidejüket töltik. A fülkék belső tere lényegesen nagyobb, mint bármely más tehergépkocsi esetében.

Kiváló minőségű fekvőhelyek

Fekvőhelyeink a legjobb minőségűek, legkényelmesebbek és legszélesebbek. A járművezetőknek ez rengeteg mozgásteret és fokozott kényelmet biztosít – amint azt Wilbert Kosten járművezető is megerősíti: „24 éves járművezetői pályafutásom során sokféle tehergépkocsiban aludtam már, de kétségtelenül a DAF matracon alszom a legjobban!”

Rengeteg tárolóhely

A fülke a praktikus tárolóterület maximalizálása érdekében lett kialakítva, ezért a járművezetők mindenkor rendezetten tárolhatják munkával kapcsolatos és személyes tárgyaikat. Ha még több helyre van szükség, a második fekvőhely további tárolóhelyre cserélhető.

Felhasználóbarát és letisztult

A letisztult vezérlőpanelt az egyszerű használatra optimalizálták. Mindenre gondoltunk: a műszerfal tetszetős és jól olvasható betűtípusától a gazdaságos vezetést segítő járművezetői teljesítményt támogató (DPA) rendszerig. A nagy szélvédő kényelmesebbé teszi a járművezetést.

Kellemes környezet

A DAF fülkék számos lehetőséget kínálnak a kellemes környezet kialakítására. A belső világítás több fokozatban szabályozható egy innovatív forgókapcsolóval. A fülke klímavezérlő rendszerének részét képezi az egygombos párátlanítás, a kiegészítő szellőzés, az időzített kiegészítő fűtés, a maradványhő és az automatikus keringetés. A rendszer rendkívül energiatakarékos, ezzel csökkenti az üzemeltetési költségeket.

A biztonság az első

A DAF volt az első gyártó, aki bevezette az éjszakai ajtózár funkciót – a DAF éjszakai zárat. A járművezető belülről zárhatja a tehergépkocsi ajtóit, ami ideális bűnmegelőzési funkciónak bizonyult. A fokozott éjszakai biztonsági megoldás azt is jelenti, hogy a járművezetők kellemesen pihenhetnek és jól alhatnak a fekvőhelyükön.

Rugalmas: teljesen az egyéni igényekhez szabható

A járművezetők megkönnyebbülve felsóhajthatnak: A tehergépkocsi fülkéjében szinte bármi az egyéni igényekhez szabható. Kiválasztható például a műszerfal, a kormánykerék és az ülések színe és anyaga. A járművezetők teljesen szabadon választhatják ki a kapcsolók helyét, így az adott kapcsolók pontosan ott helyezkednek el, ahol szeretnék – a lehetőségek korlátlanok.

Szeretne többet megtudni a CF és XF tehergépkocsikról?

Ha szeretne többet megtudni az új CF és XF típusokhoz rendelkezésre álló opciókról, tekintse meg az Utastér-konfigurátort, és alkossa meg ideális fülkéjét. További információkért, tippekért és szaktanácsadásért bármikor forduljon bizalommal DAF-márkakereskedőjéhez. 

 

DAF 3D truck configurator

DAF tehergépkocsi-konfigurátor

A hatékonyság a pontosan az Ön igényeinek megfelelő alkalmazási területre szabott tehergépkocsi kiválasztásával kezdődik. Szabja testre a fülkét, a színeket, a jármű külsejét, a hajtásláncot, az alvázat és egyéb jellemzőket a DAF 3D-s tehergépkocsi-konfigurátora segítségével.

Konfigurátor indítása