• 2022. október 20., csütörtök
  • Eindhoven
 

Elektromos tehergépkocsikra vált? Válassza teljes körű szolgáltatást kínáló üzletünket!

A teljes csomag az elektromos tehergépkocsitól a töltési infrastruktúráig

A DAF már 2017-ben bevezette a teljesen elektromos áruterítő tehergépkocsikat. Elektromos tehergépkocsijaink és PACCAR töltőink választéka azóta csak bővült, valamint az e-szállítási megoldásokhoz kapcsolódó szakértelmünk és szolgáltatásaink is rendelkezésre állnak. Teljes körű, átfogó csomagunkkal minden igényt kielégítünk.

 
paccar-parts-electric-trucks-chargers-daf
 

PACCAR töltők: Az elektromos járművek töltőinek széleskörű választéka

A zéró károsanyag-kibocsátású szállításra való áttérés folytatódik. A gyorsan változó jövőre való felkészüléshez olyan e-szállítási megoldásokat kínálunk, amelyek túlmutatnak a tehergépkocsikon. Teljes csomagot kínálunk Önnek, beleértve a szinte minden elektromos járműhöz (személygépkocsikhoz is) használható, a jövő kihívásainak eleget tevő töltőállomásokat.

Fedezze fel a PACCAR töltők teljes választékát, köztük az új és nagy teljesítményű PowerChoice 360X-et, amely mostantól három oszloppal is elérhető.

Mindent egy helyen a szállítási megoldásokhoz

DAF-márkakereskedőként a lehető legtöbbet próbáljuk megtenni ügyfeleinkért. Ha az e-szállítás mellett dönt, az egész folyamat során támogatjuk. Segítünk Önnek megtervezni útvonalait és meghatározni a szükséges töltési infrastruktúrát. Töltőállomásokat telepíthetünk és szervizelhetünk. A rendelkezésre álló támogatási lehetőségek közül segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet. Természetesen ránk bízhatja elektromos DAF-jának karbantartását is. Ezzel egy teljes csomagot kínálunk Önnek.