Download
  • 2019. augusztus 12., hétfő
  • Budapest
  • DAF Hungary Kft.
 

Újabb DAF járművek a csapatban

Egy-egy DAF XF 480 SSC nyerges vontatót vett át a Várda Garden 2001 Kft. és a Lili Transz Plusz Kft.

Egyre nagyobb arányt képviselnek a DAF XF járművek a közösen, cégcsoportként tevékenykedő Várda Garden 2001 Kft. és Lili Transz Plusz Kft. flottájában a kedvező tapasztalatok hatására. A két cég ügyvezető igazgatói idén már három XF 480 Super Space Cab modellt állítottak munkába.

 
DAF Varda Garden atadas 201907
Az egyedi megjelenésű DAF XF 480 SSC vontatókat Boda Gábor, a Hungarotruck Kft. értékesítője (bal oldalon) adta át Rab Zsófiának, a Várda Garden 2001 Kft. ügyvezető igazgatójának (középen) és Molnár Balázsnak, a Lili Transz Plusz Kft. ügyvezető igazgatójának (jobb oldalon).
 
Függönyponyvás, mozgópadlós és billenőfelépítményes nyerges szerelvényekkel száraz- és ömlesztett áru nemzetközi fuvarozásával foglalkozik a 2000-ben alapított Várda Garden 2001 Kft. és a 2013-ban létrehozott Lili Transz Plusz Kft. A két cég összesen harminc szerelvénye főként angol-magyar viszonylatban dolgozik. A vontatók közül 18 DAF XF típusú, ezek 480, 510 és 530 lóerős, Euro VI-os modellek, kettő kivételével Super Space Cab fülkével.

„Több mint tíz éve használunk DAF tehergépkocsikat, amelyek megbízhatón és gazdaságosan üzemelnek, gépkocsivezető kollégáink pedig kedvelik a kényelmes fekhellyel ellátott, illetve jól pakolható, komfortos fülkéjüket. Már négy új generációs XF is erősíti a flottát, ezek száz kilométerenként 2-3 literrel kisebb átlagfogyasztással dolgoznak elődjeikhez képest – mondta Molnár Balázs, a Lili Transz Plusz Kft. ügyvezető igazgatója. 

További információ:

DAF Hungary Kft.
Mile Orsolya +36 (30) 256 0469
Marketing asszisztens