DAF-und-Hegelmann-Screenshot-06-190418

Hegelmann Express

Gyors és megbízható szállítás egész Európában!

 

Nagyon kevés európai szállítmányozási vállalat működik és növekszik olyan dinamikusan, mint a nemzetközi Hegelmann csoport. A családi holdingtársaság egyik leányvállalata a Hegelmann Express GmbH, a németországi Bruchsalban székhellyel rendelkező szállítmányozási és logisztikai szolgáltatóvállalat. A céget Andreas Schmidt ügyvezető igazgató és Siegfried Hegelmann ügyvezető részvényes irányítja, aki unokatestvérével, Anton Hegelmannal együtt a Hegelmann csoport vezetője.

 
Hegelmann-Screenshot-12-190418-Person-1

 

Siegfried Hegelmann vezette át a Hegelmann csoportot a harmadik generációba, és jelenleg azon dolgozik, hogy a vállalatot intenzív növekedési pályára állítsa.

Hegelmann-Screenshot-12-190418-Person-2

 

Aleksandr Russmann: „Ha valaki jól végzi a munkáját, lehetőségeket biztosítanak számára. 15 éve vagyok járművezető a Hegelmannál, és jelenleg járművezető-oktatóként dolgozom.

 
 

"Előrébb jutás"

A Trans Aktuell című magazinnak adott interjújában Siegfried Hegelmann az összes szállítási szegmensben tapasztalható nagy keresletről beszél. „A mi stratégiánk az, hogy minden területen előrébb jussunk – mondja. A 35 éves vezető arról számolt be, hogy a vállalat négy éve folyamatosan mintegy 50 százalékos növekedést ér el. Hegelmann szerint a növekedés nem önmagáért való cél, hanem a piac követelménye és a fogyasztók kívánsága, akik egyetlen forrásból szeretnének hozzájutni az európai szállítási megoldásokhoz. 

DAF-und-Hegelmann-Screenshot-12-190418
 
 

DAF-tehergépkocsik, elégedettebb járművezetők 

A Hegelmann megbízik a DAF Trucks járműveiben, mert felismerte, hogy az elégedett járművezetők pozitív módon járulnak hozzá a vállalat működéséhez. A járművezetők állandó hiánya miatt a nagyobb munkahelyi elégedettség alapja a jó felszereltség és a távolsági járművezetőknek szánt tágas fülkék. 

„Az ügyfél szempontjainak figyelembe vétele”

Siegfried Hegelmann így nyilatkozott a DAF vállalattal fenntartott partneri viszonyról: „Úgy érezzük, hogy a DAF az ügyfelek szemszögéből nézi a dolgokat. Akár a márkakereskedésben, akár közvetlenül a gyártóval kapcsolatban, mindig komolyan veszik az aggályainkat és igényeinket. Ráadásul a vállalat nem pusztán megbízható és gazdaságos kereskedelmi járműveket kínál, hanem mindig maximális rugalmasságot próbál biztosítani a finanszírozási, karbantartási és javítási szolgáltatások terén is.”

 

 
 
DAF-und-Hegelmann-Screenshot-11-190418
 

Mivel az elégedett járművezetők jelentik a nagy Hegelmann flotta teljes tőkéjét, az igazgatótanács nagyra értékeli a „DAF-márka járművezetői képét.

DAF-und-Hegelmann-Screenshot-09-190418
 

A Hegelmann járművezetői második otthonuknak tekintik az európai autópályák hatalmas hálózatát, ezért fontos, hogy tudják, mindig rendelkezésükre áll egy tágas fülke és egy kényelmes ágy.

 
 

A Hegelmann Express GmbH bemutatása

EGYEDI MEGOLDÁSOK KÉSEDELEM NÉLKÜL

Ezen elv alapján vásárolták meg a legelső járműveket 1998-ban a különleges szállítási szektor számára, amivel lefektették a vállalatcsoport alapjait. Eleinte maguk az alapítók vezették a tehergépkocsikat Európa-szerte, és ezzel párhuzamosan gyorsan bővítették a vállalatot. A Hegelmann csoport jelenleg több önálló leányvállalatból áll, amelyek egész Európában, egészen Kína határáig segítik az ügyfeleket szállítási igényeik megvalósításában.

EGYETLEN FORRÁSBÓL

Annak érdekében, hogy gyors kezelést és pontos szállítást biztosítsanak ügyfeleik számára, a Hegelmann alkalmazottai az év 365 napján, napi 24 órában rendelkezésre állnak. A vállalat a Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban és számos más európai országban, valamint a FÁK tagállamaiban található átvételi pontokra összpontosít, ami lehetővé teszi a Hegelmann számára az „éppen időben” (just-in-time) alapú szolgáltatás nyújtását.

A SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

Expressz, veszélyes áruk, autószállítás, autóipari, minőségi áruk, orvosi eszközök, élelmiszer, hulladékszállítás és speciális szállítás, konténerlogisztika, raktárszolgáltatás.

 
www.hegelmann.com