Funke-Transporte-MZ7_5924-1-fw

Funke Transporte

„Időt és pénzt is megtakarítunk.”

 

Hogyan járul hozzá a PPFS program a nyereségességünkhöz?

A Funke Transporte 2018 óta használja a PACCAR Parts Fleet Services — (röviden PPFS) — flottaszolgáltatási programot. A program részeként különleges alkatrészárakat garantálunk minden részt vevő európai DAF-márkakereskedőnél — ez nagyon hasznos olyankor, amikor tehergépkocsija az otthontól távol szorul karbantartásra. Gerhard Funke számos előnyt megtapasztalt már szállítmányozási vállalata számára azóta, hogy csatlakozott a programhoz.

Az élő csirkék szállítására és ömlesztett áruszállításra specializálódott német szállítmányozási vállalat 1990 óta helyezi teljes bizalmát a DAF-tehergépkocsikba. Gerhard Funke vezérigazgató világosan fogalmaz ezzel kapcsolatban: „A váratlan üzemi leállások elkerülésével időt és plusz adminisztrációt spórolunk meg, ami közvetlen költségmegtakarítást eredményez.”

Adminisztratív előnyök

A program másik előnye a zökkenőmentes adminisztrációs folyamat. Az ügyfél azonos fizetési feltételeket és egyértelmű számlát kap, függetlenül attól, hogy Európában hol robban le a tehergépkocsija. A támogatást az ügyfél a saját nyelvén veheti igénybe.

 

 
Trucks

35

Tehergépkocsik

2People-icon

48

Alkalmazottak

 
 

Távol az otthontól

Az Európa-szerte 1000 műhelyt magában foglaló sűrű hálózatnak köszönhetően Ön soha nincs túlságosan távol egy DAF-műhelytől. Funke akkor kezdte ezt igazán értékelni, amikor cége 35 DAF-járműszerelvényének egyike Marseille-ben a pótkocsi meghibásodása miatt lerobbant. „Korábban ha egy tehergépkocsi lerobbant, saját magunknak kellett elvontatnunk. Ráadásul egyszerre több számlával is kellett foglalkoznunk, és időnként a nyelvi korlátokat is figyelembe kellett vennünk. Mindez három-négy napig is eltartott” – magyarázta Funke.
Ezután lelkesen mesélt arról, hogyan zajlottak le az események a legutóbbi esetben: „A PPFS programban való részvételünknek köszönhetően ezúttal mindössze egyetlen napot kellett eltöltenünk a helyi DAF-márkakereskedésben, és már folytathattuk is az utunkat. Ezzel közel 500 eurót takarítottunk meg.”