DAF-Trucks-Entrance-HQ

DAF Trucks NV

A DAF Trucks N.V. egy technológiai vállalat és vezető európai haszonjárműgyártó. A DAF a PACCAR Inc. teljes tulajdonú leányvállalata, és világszerte vezető minőségi szerepet tölt be a prémium kategóriájú könnyű, közepes és nehéz terhelésre szánt haszonjárművek piacán. A PACCAR fő tevékenysége mellett korszerű dízelmotorokat is tervez és gyárt, továbbá testre szabott pénzügyi szolgáltatásokat, informatikai megoldásokat kínál, valamint tehergépkocsi-alkatrészeket is forgalmaz.

 
DAF Driver truck

69.800

2023-as gyártás

Chart pie

15.6%

2023-as piaci részesedés

DAF colleagues

10.000

Alkalmazottak száma 2023

 
 

Kiváló minőségű tehergépkocsik elkötelezett emberek munkájával

A DAF az iparágvezető tehergépkocsijait Eindhoven (Hollandia), Westerlo (Belgium), Leyland (Egyesült Királyság), Ponta Grossa (Brazília), Bayswater (Ausztrália) és Dadu (Tajvan) világszínvonalú üzemeiben gyártja. A DAF motorgyára, alkatrészgyártó és karosszériasajtoló üzeme, valamint a XD, XF, XG és XG+ modellek összeszerelésére szolgáló gyártósorok Eindhovenben találhatók. A tengely- és fülkegyártás Westerlóban zajlik. A Leyland Trucks (amely szintén PACCAR vállalat) gyártja a XB szériájú, könnyű és közepes terhelésre szánt tehergépkocsikat, valamint a XD, XF, XG és XG+  járműveket. A DAF termékek értékesítését és szervizelését egy több mint ezer független márkakereskedésből álló hálózat végzi Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Dél-Amerikában, Új-Zélandon és Ázsiában. 

A DAF tehergépkocsik teljes kínálatával várja ügyfeleit a 7,5 tonnás legnagyobb össztömegű járművektől az 50 tonna összsúlyú vagy akár még nehezebb konstrukciókig. Minden DAF termék kiváló minőségű, és a szállítási alkalmazások széles skálájához lett kialakítva. Ügyfelei visszajelzéseit folyamatosan figyelve a DAF páratlanul modern termékskálával rukkolt elő, amely a kilométerenkénti legalacsonyabb költséget, a legkiemelkedőbb szállítmányozási hatékonyságot és a gépkocsivezető számára biztosított kiemelkedő komfortérzetet tűzte zászlajára.

 
További tudnivalók a DAF-tehergépkocsikról a daf.com oldalon
Production
 
 
DAF Paris
 

A DAF márkakereskedői hálózat minőségi szervezet egy minőségi termék hátterében.

A DAF márkát Európa-szerte mintegy 1100 kereskedő képviseli, köztük DAF Dealers™ (márkakereskedők) és DAF Service Partners™ (szervizpartnerek) – van, aki mindkét feladatot végzi. Az egy helyen elérhető teljes körű szolgáltatás alapelve azt jelenti, hogy minden, ami a flottához szükséges egy helyen elérhető: vásárolhat új vagy használt kamiont, választhat finanszírozási megoldást, köthet karbantartási és javítási szerződést, vehet alkatrészt és tartozékokat, karbantartó eszközt, vagy egyéb összetevőt (hátsó emelőt, hűtőaggregátort, darut). 
 
További tudnivalók a DAF-márkakereskedői hálózatról
 
 

DAF Driver dealer locations A DAF világszerte

A DAF Trucks N.V. Ausztriában, Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Spanyolországban, Svájcban és Törökországban rendelkezik leányvállalatokkal. 

A többi európai országban és számos Európán kívüli területen, független forgalmazók képviselik a DAF Trucks márkát. 
Annak érdekében, hogy ügyfeleinek optimális szolgáltatást nyújthasson, a DAF körülbelül 1 000 márkakereskedőből és szervizből álló nemzetközi hálózatot működtet. 
 
A DAF márkakereskedők számára a Hollandiában, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Magyarországon és megtalálható PACCAR alkatrész-forgalmazó központok biztosítanak ellátást. 

 

 
DAF new truck in 1952 factory

A DAF története

A DAF története 1928-ig nyúlik vissza, amikor a Van Doorne fivérek megalapozták Európa leggyorsabban növekvő kamiongyártó cégét.

További tudnivalók