DAF Unity Edition HU

A DAF Hungary

11. éve piacvezetők vagyunk Magyarországon! Köszönjük a bizalmat! 

 

üdvözli Önt

Minden szállítási feladat speciális követelményeket támaszt, ezért mindegyik DAF jármű egyedi megrendelésre készül. Három járműmodell – XF, CF, és LF – egyetlen minőségi színvonal: a legjobb.

Mindegy, hogy milyen az alkalmazási terület, a vezetőfülkék, motorok erőátviteli rendszerek és tengelyek széles választékában mindig van egy olyan DAF tehergépjármű, amely pontosan megfelel az Ön igényeinek.

Választhatja Ön a városi áruterítésre tervezett LF, a középkategóriás helyközi szállításra és a nehéz munkákra tervezett CF és a távolsági fuvarozás zászlóshajóját az XF modellt, biztos lehet abban, hogy az Ön DAF járműve kiemelkedő terhelhetőséget, teljesítményt, kényelmet, alacsony üzemanyag-fogyasztást, és kilométerenkénti magas költségmegtérülést, bevételt biztosít.

Az ország 9 pontján – Budapest, Bicske, Debrecen, Győr, Nyíregyháza, Pécs, Sárvár, Szeged, Zalaegerszeg - található DAF márkaszerviz hálózat professzionális szolgáltatásokkal biztosítja járműve kiváló állapotát és minden körülmények között garantálják, hogy járműve mindig üzemkész állapotban legyen.

A DAF hajtóereje a minőség.

 
Peter Gavaller
Gavallér Péter

Ügyvezető igazgató

DAF-trucks-Kiss-Attila
Kiss Attila

Kereskedelmi vezető

DAF-trucks-Csecs-Gergely
Csécs Gergely

Szerviz és vevőszolgálati vezető

 
 
 

Magyarország

  • DAF Hungary Kft.

  • Vidor u. 3

    1172 Budapest

 
Lépjen kapcsolatba a DAF Hungary-vel